Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Alle arbeidsgivere må sikre sine ansatte mot ulykker på jobb. En snøsmeltingsmatte fra Polarflex sørger for at alle kommer helskinnet over glatta i vinter.

I alle år har nordmenn saltet og hakket is for å gjøre gangpartier sikrere om vinteren. I nyere tid har enkelte gravd ned varmekabler, men dette er et omfattende ganske dyrt prosjekt. En langt rimeligere og enklere løsning heter Polarflex og består av gummimatter med varme.

Termostatstyrt

– Våre smeltematter kan legges over alt og er en rimelig forsikring mot ulykker. I tillegg vil man spare mye på renhold og saltskader. Mattene fungerer utmerket helt ned til minus 40 grader og gir også inngangspartiet et litt eksklusivt uttrykk. De er selvfølgelig godkjent på alle nivåer og kan brukes på gangveier, i trapper og utenfor butikken. De krever ingen installasjon, men kan bare legges på stedet og plugges inn. Mattene kan dessuten seriekobles, og forbruket er svært lavt. Snøsmelting på et større område vil koste rundt 50 øre per dag, og varmen slår seg først på når temperaturen krever det. Alt er termostatstyrt, sier daglig leder Carl R. Olsen i Dia Proff AS, som har enerett på de amerikanskproduserte mattene i hele Europa.

Sikrer mot ulykker

Polarflex har nylig kommet med et helt nytt produkt på markedet, nemlig smeltematter for bruk i takrenner. Løsningen fjerner helt risikoen for istapper og ras fra takrenner som tidligere har endt med tragisk utfall.

– Dette er et egenutviklet produkt som nå er under langvarig testing i Oslo. Vi vet allerede at det fungerer som det skal, men vi ønsker likevel en dokumentasjon på dette, sier Carl Ronny Olsen.

Takrennemattene av gummi legges i rennene og dekker hele veien rundt. De festes enkelt med klips, kan seriekobles og deretter kan de plugges inn og sikre personer på gaten mot isras fra rennene.

– Dette produktet kan også monteres selv, man trenger ikke engang være spesielt hendig, sier Olsen.

Polarflex-produktene kan nå også leases gjennom Dia Proff AS.

– Ved større løsninger kan det være fornuftig å legge kostnadene til drift, framfor investeringsbudsjettet.

Seks produkttyper
  • Dette er produktene fra Polarflex:
  • Frostsikre varmeslanger i mange dimensjoner
  • Snøsmeltingsmatter i flere størrelser
  • Tak- og takrennematter
  • Matter for tele-tining
  • Påkjøringsmatter for garasje og p-anlegg

Les Buskerud

De fem nyeste

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Verdens smarteste stikkontakt kan brukes overalt, selv om det heter Home Control.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24