Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
- Vår nye sal med plass til nærmere 240 deltakere er perfekt for dagskurs. Nå ønsker vi næringslivet fra hele regionen velkommen til å prøve oss, sier kjøkkensjef Ørnulf Mathisen.

Danvik Kurs og konferansesenter ligger svært sentralt, bare et steinkast fra Marienlyst stadion og er et populært sted for både kurs, konferanser og landsmøter. Stedet er hyppig brukt av både idrettsforeninger og frivillige organisasjoner i tillegg til næringslivet.

To saler

- Vi arrangerer en rekke sommermøter, landsmøter og dagskurs. Vår nye sal,  Danvik Arena, kan dessuten rigges med scene ved behov, og det tekniske utstyret er  av god kvalitet. Kurssenteret ligger i tilknytning til Danvik Folkehøgskole. Ved behov for mindre lokaler kan vi tilby Casablanca, med plass til 54 deltakere. 

Sentral beliggenhet

Det er enkelt å komme seg til og fra Danvik kurssenter.  Med beliggenhet kun 10-15 minutters gange fra jernbanestasjonen kan det knapt bli mer sentralt. Det er også bra med parkeringsplasser i nærheten, både på Danviks område og i umiddelbar nærhet  for de som velger å ankomme med bil.

Utenom skolesemestret  er det  muligheter for arrangementer med overnatting. 

Velfylt buffé

Danvik er kjent for kvalitet på kjøkkenet, og serveringen er det ingenting å utsette på. Matsalen ligger i nær tilknytning til Danvik Arena.

- Vi serverer det kunden måtte ønske, alt fra enkle smørbrød til koldtbord og finere middager. De som velger dagskurs med lunsj midt på dagen kan forsyne seg fra en velfylt lunsjbuffé med  varmretter og rikelig med mat, sier kjøkkensjefen.

Catering øker

Kurs og konferansesenteret leverer  mat til en rekke kunder  i distriktet. Flere bedrifter har valgt å bestille catering til sine møter nettopp hos oss. I disse dager leverer vi i tillegg mat til julebord/julelunsj til privatpersoner, foreninger og til næringslivet.  Du vil få servert  tradisjonell norsk julemat av god kvalitet. Det er bare å prøve oss så skal vi gjøre vårt beste for at du får en god opplevelse, sier Ørnulf Mathisen. 

 

Fikk du med deg denne?

Moss Jern- og stanseindustri hadde et knallår med rekordomsetning i fjor.

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

SARPSBORG: Borg BHT bidrar til lavere sykefravær og godt arbeidsmiljø for 260 bedrifter i Østfold-regionen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24