Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

Moderne arbeidsgivere har fokus på sine medarbeideres helse. Colosseum er landets største og mest moderne tannlegekjede og avdelingene på Majorstua, i Sandvika og i Drammen tilbyr nå en attraktiv tannhelsetjeneste rettet mot næringslivet.

Colosseums bedriftsavtale bidrar til å synliggjøre bedriftens HMS-profil, samtidig som den bidrar til reduserte kostnader og de ulemper som gjerne følger av tannlegebesøk i arbeidstiden. Klinikkene har god erfaring med slike avtaler, og 25 større og mellomstore virksomheter har så langt inngått avtale, blant annet KPMG og Norconsult.

- Vi garanterer time på dagen ved akutt behov for de med bedriftsavtale. Dine ansatte får dessuten rabatterte priser på all form for undersøkelse og behandling. I tillegg får bedriften tilgang til:

• Fast tannlege med årlig innkalling og oppfølging

• Tannlegevakt i helger og helligdager (Majorstuen i Oslo)

• Prioritert kundebehandling

• En avtale som gjelder 13 Colosseum-klinikker i Norge

Som personalansvarlig trenger du ikke bekymre deg for tungvinn administrasjon. 

Du vil få tilsendt informasjonsmateriell om avtalen til dine ansatte, som deretter blir registrerte bedriftskunder når de selv tar direkte kontakt med en av klinikkene.

Sammensatt tilbud

Colosseum på Majorstuen i Oslo er forøvrig Nord-Europas største private tannklinikk og flyttet inn i nye og moderniserte lokaler for et drøyt år siden. Samtidig økte de kapasiteten fra 16 til 31 behandlingsstoler, forteller daglig leder for Colosseum-klinikkene på Majorstuen og i Drammen, Anniken Lærum. Klinikkene i Sandvika og Drammen er noe mindre, men har 12 respektive 16 stoler og et tilsvarende faglig tilbud som Majorstuen.

Behandler snorking

Colosseum utfører behandling av søvnapné med markedets ledende snorkeskinner.

- Allerede i tannlegestolen kan vi teste utstyret og måle om det virker som det skal. Utviklingen går mot at tradisjonelle tannleger blir en stadig større del av det allmennmedisinske tilbudet, sier tannlege og faglig leder ved Colosseum Majorstuen, Harald Linnebo.

Bredt samarbeid

- Vi har et bredt sammensatt tilbud i Colosseum, der vi kan benytte hverandres spesialkompetanse ved de ulike avdelingene. Uansett hva slags behandling du kan trenge, setter vi likevel aldri i gang noe før vi har diskutert det med deg - slik at du vet hvor omfattende inngrepet er og hva det kommer til å koste, sier Anniken Lærum.

 

Fikk du med deg denne?

Faldalen Virksomhetssenter på Gan gir hvert år verdifull jobbpraksis og uvurderlig støtte til personer som har falt av arbeidslivet.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24