Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Vikersund-firmaet Isoenergi har tatt sats og lander ikke før de har 14 avdelinger over hele landet.

- I dag er vi representert i Buskerud, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag og Nordland. Nå etablerer vi oss i Østfold, Oslo og Akershus og målet er at vi på sikt skal dekke hele landet, forteller daglig leder i Isoenergi AS, Børre Finsrud.

Ekstremt hurtig

Finsrud startet selskapet i 2008 og har spesialisert seg på blåseisolering av bygg. Enkelt forklart blåses isolasjon inn i vegger, tak og gulv – og den store fordelen er at det skjer raskt, veldig raskt.

- I forhold til tradisjonell isolering så går det raskt. Når alt er lagt til rette kan vi isolere et helt hus på en dag, forteller Finsrud og legger til at kvaliteten på isoleringen blir vel så bra som tradisjonell isolasjon. 

- Forskjellen er at vi ikke har de tradisjonelle platene, men når isolasjonen er blåst inn har den samme eller bedre effekt. Vår isolasjon er også laget av glass, og produseres i St.Helens i England. 80 prosent av råstoffet er resirkulerte glassflasker, forteller Finsrud.

Før- og etterisolering

- Denne type isolering er miljømessig veldig bra, det støver ikke og klør ikke, og prosessen er så og si lydløs, smiler Finsrud som også bedyrer at de er meget konkurransedyktige på pris.

Isoenergi har i hovedsak isolering av nybygg for entreprenører og byggmester-bedrifter, men når kulden setter inn for alvor får de mange henvendelser om etterisolering for private huseiere.

- Denne typen isolering egner seg over alt. På loftsgulv eller i vegger, materialet blir i lukkede konstruksjoner som vegger og etasjeskiller komprimert, slik at det fungerer som en matte. Det er også verdt å merke seg at det ikke synker sammen etter at det er blåst inn i veggen. 

- Ordretilgangen blir bedre og bedre, og oppdragsmengden øker stadig forteller Finsrud, før han må videre til neste jobb.

Fikk du med deg denne?

JESSHEIM: Big Horn på Jessheim satser på næringslivet og har nylig ansatt ny restaurantsjef.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24