Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

Mesterfarge er Norges største malermesterkjede med over 160 medlemmer og det er ikke uten grunn. Felles for alle er den høye kvaliteten de leverer og tryggheten de gir ved å utføre jobben i henhold til avtalen.

De fleste malerjobber, enten de er store eller små, krever en befaring som gir full oversikt over tilstand, arbeid som skal utføres og hvilket materiell det skal brukes. 

Gir tilstandsrapport

Bare fargevalg og valg av malingtype kan være krevende og her kan våre malermestere gi gode og uavhengige råd. Vi samarbeider blant annet med en rekke borettslag og sameier og tilrettelegger alltid for en mest mulig knirkefri prosess, der gjerne prøvemaling inngår. En vellykket oppussing betyr også at beboerne synes resultatet skaper bedre trivsel, og fine farger er en viktig del av dette.

En tilstandsrapport utført av Mesterfarges profesjonelle malere gir svaret på de utfordringer oppdragsgivere kan stå overfor. Rapporten er en oppsummering av en grundig vurdering. Basert på denne kan vi utføre oppdragene i den rekkefølge, og til de tidspunkt, vi mener er nødvendig.

Spesifiserte anbud

Varigheten på et malerarbeid er avhengig av flere ting. Uten riktig grunnarbeid kan et tilsynelatende pent utført arbeid ha kort holdbarhet. Flatene må renses, gammel maling som sitter dårlig må fjernes. Er det brukt for tett maling tidligere, kan dette føre til skader som ikke

nødvendigvis er veldig synlige. Eventuelle skader på treverk, mur og armering må da utbedres. Deretter soppbehandling, vask og grunning før gjerne flere toppstrøk kan legges. Våre håndverkere har lang erfaring i å vurdere hva slags grunnarbeid som er nødvendig.

Proffe samarbeidspartnere

Vi samarbeider kun med kvalitetsleverandører på maling og utstyr og vet hvilke produkter som skal brukes hvor. Valg av rimelige og dårlige produkter kan føre til alvorlige konsekvenser for alle parter.

Derfor er vi opptatt av at arbeidet vi utfører og produktene vi bruker skal bidra til at jobben blir kvalitetsmessig utført og på den måten får lang levetid.

• Tilstandsrapport før vi går i gang

En tilstandsrapport utført av Mesterfarges profesjonelle malere gir svaret på de utfordringer du som kunde eventuelt står overfor. Du får, og godkjenner, spesifiserte anbud før vi går i gang.

• Unngå skader med godt grunnarbeid

Varigheten på et malerarbeid er avhengig av flere ting. Uten riktig grunnarbeid kan et tilsynelatende pent utført arbeid ha kort holdbarhet. Flatene må renses, gammel maling som sitter dårlig må fjernes.

• Vi prøvemaler for din trygghet

Å velge farge kan av og til være en prøvelse, og i et styre kan det være mange meninger. Vi tilrettelegger en mest mulig knirkefri prosess hvor vi gjerne prøvemaler.

• Mestergaranti for en ryddig prosess

Velger du en av Mesterfarges håndverkere skal du vite at du får en ryddig prosess. Når en tilstandsrapport er klar og anbud er akseptert, avtaler vi en ryddig fremdrift, og sørger for at områdene som pusses opp ser mest mulig ryddig ut.

Fikk du med deg denne?

NITTEDAL: Renhold må tas på alvor, men altfor mange bedrifter lar leverandøren slippe unna med dårlig gjennomført jobb.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24