Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
For halvannet år siden investerte Solvask og LogomatteXperten i Drammen i markedets mest avanserte vaskeanlegg for matter. Det ga større effektivitet og bedre arbeidsmiljø.

Et vaskeanlegg i denne klassen finnes ellers bare i Trondheim og Bergen. Anlegget er nærmest helautomatisk, og håndteringen av de tunge mattene er redusert til et minimum. De trenger bare å legges på en vekt, så sørger maskinene for at de fylles i vaskemaskinene, vaskes, tømmes over i tørketromlene og kommer rene og tørre ut i den andre enden. Deretter flyttes de over i en maskin som ruller de sammen klare for utkjøring igjen.

Solvask AS har en lang historie, men i 1984 overtok Espen Aaby selskapet etter sin far. I dag har de 1 400 kunder innenfor alt fra moppevask og matteutleie til vask og reparasjon av arbeidstøy. Bedriften er preget av høy effektivitet og moderne utstyr.

Størst på matter

- For oss henger de ulike jobbene tett sammen. Ikke sjelden har, for eksempel et verksted, både matter og ansattes arbeidstøy som trenger en vask med jevne mellomrom. I tillegg står de kanskje for renholdet selv og har behov for moppeservice. Slike totalkunder har vi mange av i hele regionen, sier daglig leder Espen Aaby. Han har fem biler i trafikk hver eneste dag. De henter og bringer ut igjen det som skal vaskes. Matter både med og uten logo er det store produktet.

- Vi har alltid drevet med matter, men logomatter valgte vi å satse på for 10 år siden. Interessen for dette øker stadig og i Drammen er vi klar størst på dette produktet.

Fikk du med deg denne?

Fornuftig bruk av varme og ventilasjon er avgjørende for redusert energibruk i fremtiden. Nilan AS i Råde leverer i dag kombinasjonsløsninger som oppfyller fremtidens krav til et sunt inneklima.

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

SARPSBORG: Borg BHT bidrar til lavere sykefravær og godt arbeidsmiljø for 260 bedrifter i Østfold-regionen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24