Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Hos Rent A Wreck i Drammen kan du leie den varebilen du trenger på kort sikt eller over lange perioder til en svært gunstig pris.

Utleieselskapet er forholdsvis nytt i Drammen, og innehaver Svein Støvland startet opp så sent som for ett snaut år siden. Nå har han allerede 28 biler i stallen, men etterspørselen øker stadig og han regner med å utvide ytterligere i løpet av 2016.

Skaffer raskt

- Fordelen med å bruke Rent A Wreck er mange, ikke minst de lave kostnadene. Men våre kunder setter også pris på at vi kan snu oss rundt ganske raskt og skaffe den bilen de trenger. Kunder kan ringe til oss og etterspørre langtidsleie på en varebil for eksempel, og har vi ikke den inne, kan vi kjøpe inn ganske raskt. Vi har faste lave priser uansett, sier daglig leder Svein Støvland.

Toyota og Mercedes

Rent A Wreck tilbyr i dag kun brukte, men gode og ikke minst godkjente biler. Alle blir sjekket med jevne mellomrom og fremstår som gode bruktbiler.

- Leier du hos oss kan du regne med å få en solid bil med kanskje 10 år på nakken. I dag har vi alt fra Toyota Yaris og HiAce til 15 kubikkmeter stor Mercedes Sprinter. Vi kan også tilby mannskapsbiler med plass til 9 personer, sier Støvland.

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: To år etter den store brannen på Aursmoen i Akershus kunne Fredrikstad-entreprenøren Norbygg overlevere en flunkende ny og moderne Coop Extra-butikk.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24