Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
- Bilen er den billigste annonseplassen bedriftene har. Det koster ikke mer å dekorere bilen enn å kjøpe en annonse, men den varer mye lenger.

Brix Dekor AS i Drammen er kjent for å kunne levere alt fra kulepenner og t-skjorter til helfoliering av biler og store fasadeskilter, med andre ord; alt på ett sted. De er imidlertid aller størst på bildekor, og daglig leder Heine Brix vet hva han snakker om når han sammenligner effekt og pris. Bedriften har utallige fornøyde kunder på listen og stadig flere drammensfirmaer velger å heldekorere bilene. Ikke uten grunn.

Positiv jungeltelegraf

- Det er effektiv bruk av markedskronene. I dag gir vi garanti på fire år på bleking av farger, men dekoren holder mye lenger enn det. Folien er av langt bedre kvalitet i dag enn for noen år siden, og selv når bilene ikke er i bruk står de parkert et sted og er dermed en reklameplakat for firmaet. Vi har mange faste kunder, både fra privat og offentlig sektor, og felles er de gode tilbakemeldingene vi får. Vi har blitt kjent for å levere forventet kvalitet og yte god service. Sånt sprer seg i markedet, sier Heine Brix.

Produksjon i egne lokaler

Brix Dekor har 7 ansatte ved anlegget på Lierstranda, og samtlige er i sving hver eneste dag med kreative løsninger og mertrivielle oppdrag som masseproduksjon av skilt eller plakater.

- Ingen jobb er likevel kjedelig for oss. Vi finner alltid nye utfordringer og ser etter nye løsninger. Vi produserer dessuten det meste på plass i egne lokaler noe som gir oss god kontroll på kvaliteten og sluttproduktet, sier Brix. Han kan vise til et omfangsrikt skjærebord, topp moderne digitalprintere og egen platesaks.

Gir kreative tilbud

Reklamebedriften tar en rekke oppdrag for regionens bedrifter. Stadig flere småbedrifter henvender seg for å utvikle en firmaprofil.

- Vi har godt samarbeid med en rekke byråer som er blant våre store kunder, men det er en del enkeltmannsforetak og småbedrifter som ønsker noe enklere løsninger. Da gir vi gjerne tilbud på alt fra logo til kreative løsninger på bildekor. Her får de alt, sier Heine Brix.

Fikk du med deg denne?

DRAMMEN: Nå har renholdsbedriften Clean Service investert i ny el-bil.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24