Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Sarpsborg-bedriften iTre AS opplever nå stor interesse rundt massivtre som byggemateriale. Entreprenører står klare til å bygge alt fra studentboliger til lagerbygg, leiligheter og kontorer.

iTre AS er et ganske ungt firma, som har utviklet seg raskt gjennom prosjektutvikling. I dag tar de oppdrag som omfatter alt fra tidlig rådgivning til full prosjekteringsledelse. Tanken er å bruke en byggeteknikk som gikk i glemmeboka etter de mange bybrannene i Norge, nemlig tre i vegger og bærende konstruksjoner. Nå er massivtre, med riktige løsninger, dessuten så brannsikkert at de lokale brannvesener ønsker massivtreet velkommen, og i tillegg er det både miljøvennlig og kostnadseffektivt.

Få begrensninger

- Både entreprenører og byggherrer viste sunn skepsis til å begynne med, men nå snur den ene etter den andre. Vårt første prosjekt var studentboliger på Ås i 2012, og senere har vi utviklet et stort lagerbygg på Øra i Fredrikstad, Europas største massivtreprosjekt i Trondheim og en rekke andre prosjekter. Nå ønsker vi å komme sterkere inn på bolig- og kontorbygg. Det finnes få begrensninger for bruk av massivtre, men vi er pragmatiske og bruker andre byggematerialer der det er ønsket eller nødvendig, sier daglig leder Lars Erik Borge og byggingeniør Espen Grindal.

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

Hos Kunnskapshuset BDT Viken gjør de ansatte alt de kan for å oppfylle de tre bokstavene i navnet: Behjelpelig, Driftig og Trygg.

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MOSS: Selskapet Hydroclean AS har hatt en fin utvikling siden etableringen i 2004.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24