Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Bilverkstedet Bulder på Solbergmoen utenfor Drammen er gode på store nyttekjøretøyer. Men de har minst like god kompetanse på mindre privatbiler, og nå opplever de større pågang fra dette markedet.

Bulder er i dag en privateid bilverkstedkjede med utspring fra statlige Mesta, og oppfatningen om at de kun reparerer større anleggsmaskiner og lastebiler stammer trolig derfra. Den brede kompetansen mekanikerne har opparbeidet seg gjennom mange år bruker de nå like gjerne på privatbiler og mindre kjøretøy.

Bosch Car Service

- Noen av de 14 verkstedene i kjeden har faktisk en kjøretøyandel på hele 80 prosent, forteller daglig leder Hans Olav Løen. Alle verkstedene i kjeden er medlemmer i Bosch Car Service, noe som er betryggende for alle bilførere som er opptatt av kvalitet. Uansett bilmerke har Bosch i dag en mengde deler i originalmontert i kjøretøyene, og medarbeidere i Bulder-kjeden er eksperter på å finne eventuelle feil. I tillegg har de delene på lager, eller skaffer de i samarbeid med sine logistikkpartnere på en dag eller to. Bosch Car Service er den største frittstående bilverkstedkjeden i verden, med over 15 000 verksteder.

Avansert opplæring

Bulder verksted er også en del av Bosch Commercial Vehicles som tar seg av ettermarkedet for tunge kjøretøyer. Flere ansatte har gått gjennom omfattende opplæring i reparasjon av dieselkomponenter, avansert feilsøking, service og diagnose, samt bruk av diagnoseutstyr og verktøy.

- Vi har dedikerte medarbeidere innfor de ulike områdene. Her samler vi spesialkompetansen og utvikler den videre, sier verksmester Eirik Løkken.

Egenproduksjon

Verkstedet på Solbergmoen er forhandlere av både større og mindre gravemaskiner fra Kato, Atlas og Hyundai, i tillegg til ettermarkedsoppgaver på skogsmaskiner fra Ponsse. De har spesialkompetanse på knuseverk og leverer slitestål til alle større anleggsmaskiner, samt til snøskjær og ploger.

- Bulder produserer også egen arbeidsplattformer i samarbeid med Volvo Maskin, som selger produktet, sier Hans Olav Løen.

Les Buskerud

Fikk du med deg denne?

SKEDSMOKORSET: I disse dager ble tradisjonsrike Arto Emballasje en fullverdig avdeling av Papyrus Supplies i Norge. Det betyr større vareutvalg med samme gode kundeservice.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24