Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Moelven Modus gir deg fleksible løsninger og god økonomi på lang sikt. Moduskonseptet gir deg vegger som kan flyttes og gjenbrukes etter behov, uten konsekvenser for gulv og tak.

Moduskonseptet er «Bygging med fleksible veggsystemer mellom to gjennomgående plan – tak og gulv – er optimalt med tanke på byggetid, tilgang for andre håndverkere, fleksibilitet og pris»

«Vi har behovsprøvde løsninger som fungerer i praksis»

Moelven Modus skiller seg fra de fleste konkurrenter ved at de har kontroll over produktene gjennom hele verdikjeden. Helt fra planlegging av nye produkter, via produksjon til levering og montering får du kvalitet. Rådgivning, prosjektering, prosjektledelse, logistikk, montering og service.

Modusmetoden innebærer at vi bygger industrielt og med systeminnredning og gjør at du kan bygge om, flytte vegger utvide kontorer og gjennomføre kreative løsninger også etter montering.

Optimalt konsept

- Moduskonseptet er optimalt i forhold til byggetid og tilkomst for andre fag, som elektrikere og rørleggere. Dette gir bedre flyt i byggeprosessen og er en løsning som gir deg mange muligheter i ettertid, uten at dine fremtidige omgjøringsbehov berører verken tak eller gulv, sier avdelingsleder Vidar Johannessen ved Moelven Modus i Drammen. Han legger til at deres salgskonsulenter må være inne i prosjektet i en tidlig fase i byggeprosjektet for å kunne gjennomføre så fleksible løsninger.

- Vi vet at behov endrer seg over tid, og at det kan bety store inngrep i kontorene når de skal gjøres om. Derfor ønsker vi å komme inn så tidlig som mulig for å kunne levere optimale løsninger, sier Johannessen.

Samspill og dialog

Salgskontoret i Drammen har hele Buskerud som sitt nærområde, men avdelingen dekker også markedsområdene Vestfold og Telemark. De opplever at stadig flere oppdragsgivere etterspør godt lydisolerte løsninger.

- Det er et område Moelven Modus er spesielt sterke på. Vi ivaretar alle krav til lydisolering og tilpasser dette til alle løsninger ved å ha en aktiv dialog som avdekker behovet til kunden. Vi tilbyr arkitekttjenester og har salgskonsulenter som er gode på å forklare kunden våre forslag til løsninger gjennom bruk av 3D-modeller. Gjennom samspill og dialog finner vi alltid løsninger enten det dreier seg om nybygg eller rehabilitering, sier Vidar Johannessen.

Dette er Moelven Modus:

• Nordens ledende produsent og leverandør av fleksible romløsninger for næringsbygg

• Desentralisert organisasjon som gir nærhet til kunder på 21 steder i Norge og Sverige

• Cirka 300 egne ansatte montører som sikrer riktig kvalitet på utførelsen

Referanseprosjekter:

• Statens Kartverk – Hønefoss.

• Asker Panorama – Asker

• Øvre Torg – Sandvika

• Papirbredden 3 – Drammen

• Kongsberg Teknologipark - Kongsberg

 

Fikk du med deg denne?

Bertel O Steen satser nå knallhardt på å bli best på yrkesbil i stor-Oslo.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24