Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin

Vekst er ikke det primære målet for Taktekkermester Bjørn Schramm AS. -Vi er trygge på hva vi kan levere og legger alt i kvalitet, sier eier Bjørn Schramm.

Taktekker Bjørn Schramm AS har 21 ansatte og med det er firmaet akkurat passe stort, mener Bjørn Schramm.

-Vi har vokst en del de siste årene, men er nå veldig komfortable med størrelse på firmaet og vi har funnet en driftsform vi mener er optimal. Vi er ikke en liten bedrift, men heller ikke for store. Vi har god kontroll og det er veldig viktig for oss, sier han.

Bruker kun egne ansatte

Taktekkermester Bjørn Schramm AS er en totalleverandør av tak- og blikkenslagertjenester, og han bruker kun bedriftens egne ansatte.

-Det er også et poeng for oss. Vi vet hva de ansatte er gode for og da vet vi at jobben blir utført på en måte vi kan stå inne for. Vi ser på taket som den viktigste delen av et hus. Det er en fordel at taket er tett, smiler Bjørn.

Kvalitet først

Taktekkermester Bjørn Schramm tar det meste innen tak, men har satt noen få rammer med tanke på geografi og størrelse.

-Primært er vi i Buskerud, Akershus og Oslo jobber opp mot 2700 kvadratmeter passer oss bra. Men vi er ikke helt ukritiske til valg av jobber. Kvalitet er alltid det viktigste for oss og blir det priskrig så trekker vi oss ut. Vi kan ikke gå på akkord med kvaliteten, sier Bjørn Schramm.

Høy kompetanse

Bjørn Schramm har selv mesterbrev, men er ikke alene om å ha papirene i orden. Det er ansatt 2 blikkenslagermestrene og 1 taktekkermester til. Alle ansatte har fagbrev i sitt fag og bedriften har også lærlinger på plass.

Taktekkermester Bjørn Schramm er valgt i forbindelse med legging av tak på det nye anlegget til Storcash i Kobbervikdalen. Dette er det første næringsbygget i Norge som reises etter passivhusstandard.

-Passivhus har en litt annen standard, men i prinsippet er det en ordinær jobb for oss. Taket er litt tykkere og det er andre små detaljer som viker fra standardtak, men i hovedsak er ikke det noe problem. Vi liker utfordringer, avslutter Bjørn Schramm.

Les Buskerud

De fem nyeste

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Faldalen Virksomhetssenter på Gan gir hvert år verdifull jobbpraksis og uvurderlig støtte til personer som har falt av arbeidslivet.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24