Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

– Vi gir ikke kun penger, men forsøker å engasjere hjerter, sier manager for Risk Advisory hos Deloitte Mona Munthe-Kaas. Hun og kollegene har i mange år gitt julegaven til Leger Uten Grenser.

- Deloitte ønsker å gjøre en forskjell i samfunnet og vi mener dette er noe ansatte er opptatt av. For å være ærlig tror jeg julegaver fra arbeidsgiver av mange kan oppleves som litt meningsløst. I stedet for at hver ansatt får en liten ting kan gavebudsjettet i sin helhet bidra til å redde liv. Vi gir ikke kun penger, vi forsøker gjennom denne type julegave å engasjere hjerter, sier Munthe-Kaas.

Til mennesker på flukt

At det ble Leger Uten Grenser som får nyte godt av bidragene, var ingen tilfeldighet. De ansatte valgte selv ut organisasjonen gjennom en avstemning.

- Vi har siden det gitt vår julegave til dem. Den går til støtte til ulike feltsykehus på tvers av verdensdeler – Haiti i 2013, Afghanistan i 2014, Den sentralafrikanske republikk i 2015 og i år går julegaven til mennesker på flukt. 

Føles givende

- Vi opplever at dette engasjerer de ansatte og således har en positiv påvirkning på organisasjonen internt. På hovedkontoret får vi hvert år besøk av feltarbeidere som forteller om det viktige arbeidet Leger Uten Grenser gjør, og vi pleier også å få besøk litt utover i året for å få vite mer om hvilken forskjell vår gave gjør for det området som mottar den. Det er sterke historier som blir fortalt og det føles givende for den enkelte å vite hvilken påvirkning julegaven vår har. Vi opplever at kunder og eksterne interessenter er mer og mer opptatt av samfunnsansvar, og det er da flott at Deloitte kan gå foran som et eksempel på hvilken forskjell organisasjoner enkelt kan gjøre i stedet for å gi tradisjonelle julegaver til de ansatte – her i Norge er vi jo mange som allerede har mye, sier Mona Munthe-Kaas.

Tusen takk!

Næringslivsansvarlig i Leger Uten Grenser, Elisabeth Nissen Eide ønsker å takke de som velger å gi en julegave til dere organisasjon.

- Tusen takk til alle bedrifter som velger å la julen bli en høytid som redder liv. Ved å støtte vårt arbeid omsetter bedrifter samfunnsansvarsstrategi til praktisk handling, og står frem som et eksempel til etterfølgelse for både andre bedrifter og deres egen bransje. Vi kan gi materiell til deres ansatte eller kunder som takk for gaven. Ta kontakt med oss for å finne en god løsning for din bedrift, eller bruk kontonummer 5010. 06. 00444 for en direkte gave, sier hun.

Dette er Leger Uten Grenser:

• Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. 

• Vi hjelper dem som trenger det mest - uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. 

• Hvert år hjelper vi over 15 millioner mennesker, med hjelp fra privatpersoner og bedrifter.

Les Buskerud

De fem nyeste

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

Fikk du med deg denne?

KONGSBERG: Kongsberg Entreprenør var hovedentreprenør, da Kongsberg Teknologipark bygde en 450 meter lang flomsikringsvegg ved Numedalslågen.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24