Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Det er ikke alle bilforretninger som øker pulsen hos sine kunder. VS Auto på Åssiden i Drammen er i en særstilling med sin utstilling av amerikanske trucker’er og SUV’er, samt heftige sportsbiler av nyere og eldre årgang.

Allerede på utsiden forstår du at dette er en litt annerledes bilforhandler. Muskuløse og skinnende amerikanske biler står radet opp foran glassfasaden og skaper allerede da en forventning om mer. På innsiden blir forventningene innfridd. Utvalget av biler gjenspeiler eiernes genuine interesse for bil og motor. Her får du tilfredsstilt de fleste av dine bilinteresser, enten du liker truck, SUV, Porsche, BMW eller Maserati.

Håndplukkede kvalitetsbiler

VS Auto åpnet sine dører første gang i 2013, men da var det mest importbiler fra Tyskland i butikken. I fjor tok de imidlertid over både lokaler og ansatte etter Bergheim Auto som ga seg med sin virksomhet i Drammen. For et snaut år siden overtok de også som Citroen-forhandler i Drammen, noe som førte til ytterligere vekst.

- Vi doblet omsetningen fra 2015 til 2016 og har hatt en superstart på 2017. Nå er vi en komplett bilforhandler med et noe annerledes innhold. Vi har distriktets største utvalg av amerikanske biler fra Chevrolet, Dodge, Cadillac, GMC og US Ford. I tillegg har vi et variert utvalg av tyske premiumbiler fra Audi, BMW, Mercedes og Porsche. Vi håndplukker utvalgte kvalitetsbiler fra våre samarbeidspartnere i Europa, og tilbyr inntil 5 års garanti, sier en av eierne Eirik Vennerød. Han startet bedriften sammen med André Skeie.

Markedets bredeste utvalg

- Vi føler at vi har en god blanding med bilmerker og biltyper. Da vi overtok Citroen i fjor sommer fikk vi inn noen av markedets mest populære yrkesbiler. Nå kan kundene velge alt fra Citroen Berlingo til en custombygd amerikansk pick-up. Vi er den eneste forhandleren som har et så bredt utvalg, sier Skeie.

VS Auto har kunder fra hele landet og leverer spesielt amerikanske biler til langveisfarende kunder. Uansett kunde eller produkt skal kvalitet og ryddighet stå i fokus.

- Vi skal ha premium-kvalitet i alt vi gjør. Det skal ikke være overdådig, men ryddig og ordentlig. Vi har en perfekt plassering og gode kolleger på alle kanter, noe som skaper stor aktivitet, sier Vennerød og Skeie.

Fikk du med deg denne?

NITTEDAL: Hovedsikkerhetsvakter og leder for el-sikkerhetsvakter fra Tacs Rail sørger for arbeid langs norske jernbanelinjer kan utføres trygt.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24