Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Drammen Teater er kjent for mange store oppsetninger, og Union Scene har gitt oss mange verdensartister. Men visste du at du kan leie begge lokalene og ha store konferanser der på dagtid?

En rekke lokale bedrifter kjenner til mulighetene, men Drammen Scener ligger så sentralt i regionen at det er enkelt å legge dagskonferanser der for bedrifter fra hele landet.

- Skal man først ta toget til fra Gardermoen, er det bare en halvtime ekstra til Drammen sentrum. Tilbudet vårt er dessuten unikt, med to store konferansesaler på 500 og 450 plasser, underholdning på kveldstid i historiske lokaler og direkte inngang til hotell, hvis man ønsker overnatting, sier event- og konferanseleder Monika Sandvold.

God start på 2017

Union Scene og Drammens Teater har både unike lokaler og profesjonell kompetanse for gjennomføring av spektakulære arrangementer på høyt nivå. Begge hus har topp lyd, lys og produksjonsteknikk som kan spesialdesignes til mange uttrykk og særpreg tilpasset ditt arrangement og tema. Det er enkelt å gjennomføre konferanse på dagen og bankett på kveldstid i samme lokale. Arrangøren rigger om til to helt forskjellige uttrykk under samme tak.

- Vi kan faktisk snu hovedscenen tre ganger i løpet av samme dag. Lokalene er utrolig fleksible og velutstyrte, sier Sandvold. Hun er helt ny i jobben ved Drammen Scener, men har lang erfaring fra tilsvarende stilling på Ibsenhuset i Skien.

Unike muligheter

Landets flotteste teatersal gir unike regimuligheter. For eksempel kan bordet stå ferdig dekket inne på scenen, mens gjestene fortsatt er opptatt med konferansen i salen. Deretter går teppet går opp et effektfullt "velkommen til bords!". Med arrangørens teaterteknikk kan du sette ditt eget preg på arrangementet.

Kortreist mat

2017 ser veldig bra ut på konferansesiden, men vi ønsker at enda flere skal få oppleve våre unike konferansefasiliteter så her er det bare å booke. Vi er åpne for å ta imot både små og store arrangementer, enten de varer hele dagen, flere dager eller bare noen timer. For de som ønsker å spise hos oss kan vi tilby kortreist mat basert på lokale råvarer, levert av MatfikserenCatering i Drammen. De er like fleksible som oss og setter gjerne sammen en meny basert på kundenes ønsker, sier Monika Sandvold.

 

 

 

Fikk du med deg denne?

Fagskolen i Østfold er den eneste i landet som tilbyr BIM-utdanningen på deltid.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24