Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Strekktak i brannsikker PVC gir rommene dine en ny dimensjon og en fantastisk romfølelse. Dekor & Design Strekktak i Mjøndalen leverer og monterer til samme pris som et nytt gipstak.

Denne type tak har en rekke store fordeler, men den største er kanskje fleksibiliteten og friheten til å kunne utforme et tak som vil vekke både beundring og oppsikt. Her er det mulig å bygge inn alt fra kantbelysning og spotter, til ventilasjon eller lysdioder som gjør om hele taket ditt til en heldekkende lyskilde.

Fordeler
  • Vedlikeholdsfritt
  • Rask montering uten utflytting av møbler
  • Krever ikke grunnarbeid
  • Fører ikke til byggestøv
  • Installeres etter at veggene er ferdige
  • Taket skjuler elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon Kan tas ned for ettermontering av lys, ventilasjon og lignende
  • Enkelt å demontere eller bytte ut
  • Holder i mange tiår
 
Artikkelen fortsetter under bildet
Vedlikeholdsfritt

– Strekktak i PVC har vært brukt i Europa siden 60­-tallet, men aldri slått helt til her hjemme. Vi oppdaget produktet på en reise i Russland og tente på ideen med en gang. I 2015 startet vi så vår egen produksjon i Mjøndalen og etter en litt treg start, har vi nå hendene fulle med både produksjon og montering i Buskerud, og ikke minst i Oslo-regionen. Mange har innsett at våre tak er raskere, enklere og like rimelig som å montere nytt gipstak eller å måtte male hvert fjerde eller femte år. Strekktaket er helt vedlikeholdsfritt og trenger ikke engang vask. Skulle det bli et fingeravtrykk på overflaten kan det enkelt fjernes med en mikrofiberklut, sier Rolf Johansen, som driver Dekor & Design Strekktak AS.

En rekke farger

Takene kan leveres i helblank, sateng eller helmatt utførelse i en rekke farger. Det kan også påtrykkes motiver for de som ønsker det. Løsningen er velegnet i nye boliger, men minst like mye ved rehabilitering og oppussing, da det skaper muligheter til å legge inn kabler og ledninger mellom den nye og gamle himlingen.

Strekktak monteres ved å varme opp rommet slik at folien blir mer fleksibel. Taket strekkes og festes i spesielle skinner som er skrudd på veggen på forhånd. Deretter avkjøles rommet til normal temperatur, og taket får en jevn og fin overflate som tåler alt, bortsett fra skarpe gjenstander, som for eksempel en knivspiss. Skulle uhellet være ute, er det likevel forholdsvis enkelt å reparere eller erstatte ødelagt folie.

Normalt er det tilstrekkelig med 3-­5 cm avstand fra eksisterende himling for å skjule ledninger eller spotter. Samtlige tak blir produsert i Mjøndalen av kvalitetsduk som er fremstilt kun for bruk i bygg.

– Det er strenge krav til PVC i Norge, og vår duk er den eneste som er godkjent til dette formålet. Den er miljøvennlig og dessuten selvslukkende om det skulle utvikle seg en brann, sier Rolf Johansen.

God start på 2017

Dekor & Design har levert en rekke strekktak ved rehabilitering av gamle bygårdsleiligheter. Den typiske kunde har gjerne et strekktak av den gamle typen, med ett, eneste lyspunkt i midten. Ved å velge strekktak med LED-spotter, har man en moderne og praktisk løsning på plass i løpet av et par dager, uten å måtte tømme leiligheten under arbeidet.

– Vi hadde et år som endte 20 prosent over budsjett i 2016, og starten på 2017 har vært over all forventning. Etter et noe avventende marked ser det ut til å ha løsnet, sier Rolf Johansen.

Fikk du med deg denne?

Brødrene Thomas og Espen Karlsen i Glacio AS er store på frys- og kjølelagring i Fredrikstad og Rakkestad. Nå skal de ble enda større.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24