Buskerud, Asker og Bærum

Næringsliv i Buskerud: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Buskerud, Asker og Bærum:

contentmap_plugin
Drammen Aktivitetspark gir dine ansatte eller forbindelser et realt kick i hverdagen. Eller bare litt hygge og god mat, hvis du ønsker det.

Her kan de besøke det velkjente Kjøsterudjuvet, klatre i klatreparken og rase ned zip-linen, fortsette med Guri Malla-hoppet og avslutte med en bedre middag og litt god drikke. Alt foregår i trygge former med alternativer som passer både de fleste. Drammen Klatrepark blir drevet i tett samarbeid med alpinanlegget i Åssiden, bare noen minutter unna Drammen sentrum.

Komplett park

- Vi ønsker at enda flere bedrifter skal oppdage vårt tilbud, ikke minst utenfor Drammenregionen. Vi har mye å tilby, sier daglig leder Erik Graaberg. Han har drevet anlegget i Åssiden siden 2000. - Vi har investert store beløp i anlegget, som nå er et flott alpinanlegg om vinteren og en komplett aktivitetspark når snøen har gått, sier Graaberg.

150 restaurantgjester

Anleggets særegne restaurant ligger på det såkalte Aron-Tunet og har plass til 150 personer. Der har man lykkes å skape en atmosfære og et interiør som passer like godt til alpinstøvler som til dansesko. Restauranten drives av Per Helge Bekkevold, som også driver kjøkkenet på Hotvet Gård i Lier.

Sentralt for mange

Drammen Aktivitetspark ligger like utenfor Drammen sentrum og det er kort reisevei både fra Buskerud, Asker, Østfold og Vestfold. Parkeringsmulighetene er gode, og kommunikasjonslinjene både mange og raske.

Her er noe av det du benytte deg av i Drammen Klatrepark:

• Kjøsterudjuvet

Drammens svar på Grand Canyon. Urørt natur, loddrette vegger langs smale stier og vakre fossefall. På toppen kan man bade før man tar stolheisen ned igjen.

• Klatreparken

Forskjellige aktiviteter med ulik vanskelighetsgrad. Zip-lines med ulik høyde og lengde. Egen klatrehytte med wc og salg av drikke og kioskvarer. Gratis lån av gassgrill!

• Speedy zip-line og Guri Malla-hoppet

Zip-linen som var den andre i Norge, er 200 meter lang og du kan oppnå en hastighet på 75 kilometer før du bremses forsiktig ned.

• Aron-Tunet

Kan leies med kokk og alle rettigheter. Bidrar også med flere retters grillmiddag utendørs hvis det blir aktuelt.

Fikk du med deg denne?

Det er viktig at du ser godt på jobben. Bedre syn gir økt effektivitet.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24