Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Med WiCan som samarbeidspartner kan du slippe å opprettholde kompetanse rundt dette i eget hus og heller konsentrere deg om kjernevirksomheten.

WiCan leverer data-, økonomi- og telefonitjenester til små og mellomstore bedrifter i hele Østfold. Tjenestene er spesialtilpasset kundens behov og dekker alt fra regnskapstjenester, IT-løsninger, salg og utleie av økonomisk administrativ programvare (ERP), driftstjenester, vedlikehold av servere, økonomisk rådgivning og avanserte telefoniløsninger.

Frigjør ressurser

- Ved å velge oss som partner innen data-, regnskap og telefonitjenester kan bedriften din frigjøre ressurser ved å legge ansvaret for drift og support på oss. Dere kan i stedet holde fokus på bedriftens kjernevirksomhet, sier daglig leder Bent Hansen Widnes. Han jobber i dag med et nytt konsept, der spesielt regnskapsbyråer gjennom en avtale med WiCan kan levere tilleggstjenester til sine egne kunder gjennom en form for franchise-avtale.

Skap tilleggsverdi

- Dette er aktuelt for telefoni, for eksempel. Regnskapsbyråer har ofte innsyn i egne kunders kostander og kan foreslå å endre telefoni-leverandører  for å kutte kostnader for kunden. På den måten kan de yte en tilleggsverdi og knytte kundene enda tettere til seg. Man kan også levere integrerte moduler til Vismas økonomisystemer som for eksempel webfakturering,, registrering av reiseregninger via internett og så videre. Det er alltid en fordel å kunne handle fleste mulig tjenester på ett og samme sted. Alle parter vil kunne spare penger på dette, sier Hansen Widnes.

Fleksible løsninger

WiCan er unike i sin bransje når det gjelder utleie av programvare. Ønsker du å være oppdatert på nyeste programvare til enhver tid er leie løsningen. Samtidig kan du velge å lagre dokumenter og epost på samme sted. Du får en oversiktlig, sikker og rask løsning til faste månedskostnader, noe som gir forutsigbarhet i driften.

- Regnskapsbyråer har ofte vært litt konservative når det gjelder systemer og rutiner. Men for moderne byråer er det viktig å være med i den tekniske utviklingen. Det koster penger å ha egne servere og egen programvare, ikke minst når dette skal vedlikeholdes, og fornyes. Ved å leie både serverplass og programvare er alt til enhver tid oppdatert og i funksjon. På lang sikt er det derfor lite lønnsomt å investere i eget utstyr og systemer, sier Bent Hansen Widnes.

Bred kompetanse

Innenfor Vismas løsninger kan du leie de moduler du selv måtte ha bruk for. Det er snakk om fleksible løsninger som kan tilpasses virksomheter av alle størrelser og formater.

- Våre medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring fra ulike systemer og bransjer, og vår kundebase ligger primært i Østfold og Nedre Glomma-regionen. WiCan er lokalisert i Fredrikstad og kan dermed enkelt tilby kundene våre personlig og rask service – gjerne i bedriftens egne lokaler.

Etablert partner

I 2013 markerte WiCan Data sine første 10 år i Fredrikstad. I dag er de 15 ansatte og har utvidet med både WiCan Regnskap, WiCan ASP og WiCan Telefoni. Etter å ha engasjerte seg på eiersiden i det lokale utviklerselskapet Synkarion mener de nå at virksomheten er komplett.

- I løpet av denne tiden har vi knyttet til oss mange spennende og hyggelige kunder. Vi satser lokalt for å kunne gi bedrifter i nærmiljøet personlig og rask service.

Fikk du med deg denne?

SKEDSMO: I sitt første driftsår omsatte Unipos AS på Skedsmokorset egenutviklede kasseløsninger for cirka 4 millioner kroner.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24