Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

- En datakasse har mange fordeler. I stedet for å bruke tusener ekstra på regnskapsføreren din kan en datakasse sende ferdige filer direkte til regnskapsprogrammet.Dette sparer du penger på, sier salgsansvarlig Nils-Jørgen Olsen hos As Frankering & Kopiservice.

I disse dager har bedriften distribuert en DM til virksomheter i Østfold, og sjelden har det vært mer lønnsomt å investere i en moderne og fremtidsrettet kassaløsning enn akkurat nå.

- Bestiller du innen 1. november får du med kassaskuff, printer og skanner til en verdi av nærmere 5 000 kroner på kjøpet. Bedre avtale enn dette skal du lete etter, sier Olsen.

Frankering & Kopiservice har vært i bransjen i mer enn 25 år og har bransjens beste kundeservice som sin ledestjerne. Produktene og løsningene de leverer er markedsledende i dag.

Lurt å bytte nå

- Vi leverer systemer for alle, enten det er store bedrifter eller kiosken på hjørnet. Felles for alle som håndterer kontanter er at de må ha et godkjent kassasystem. Selv om det foreløpig ikke er påkrevd gjennom loven å bruke en datakasse som lagrer alle personallister og øvrige dokumenter, vil kravet komme og da kan det være lurt å bytte like gjerne først som sist.

Forutsigbar kostnad

Frankering & Kopiservice tilbyr populære leieavtaler for sine kassaløsninger. Med dagens rente betyr det at det knapt koster penger å leie utstyret, framfor å kjøpe. I tillegg slipper man å ta kostnadene over investeringsbudsjettet, men kan bruke driftsbudsjettet og ha en forutsigbar kostnad hver måned.

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: - Squash er en treningsform der det er lett å lære seg reglene, men forholdsvis krevende å bli god.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24