Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Transportsentralen Indre Østfold er spesialisert på anleggstransport og har økt omsetningen fra 34 til 75 millioner kroner på bare 8 år. I dag har Transportsentralen 18 eiere, men har langt flere biler og maskiner tilknyttet sentralen.

De har store kunder som Sarpsborgselskapet Park & Anlegg, NCC og Sandefjordselskapet Carl C Fon. Fortsatt er de engasjert i utbyggingen av E18 gjennom Østfold, og vil trolig være det i mange år framover.

Utenfor Indre Østfold

- Vi er fortsatt det kundene forbinder med en gammeldags transportsentral, siden vi ikke driver annen virksomhet enn å formidle oppdrag. I tillegg til anleggstransport kjører våre biler en del byggevarer. Selv om vi har tilhold på Slitu kjører vi ikke bare i Indre Østfold, men følger våre kunder dit det er behov. Våre sjåfører stiller alltid opp og yter god service, ofte bedre enn det kundene venter, sier daglig leder Freddy Øverland. Han har vært leder siden 2008 og vært med på en lengre opptur.

Lokalkjente sjåfører

- Ingen trær vokser inn i himmelen, men vi ser optimistisk på fremtiden. Det er mange bileiere som begynner med å ta mindre enkeltoppdrag for oss, for deretter å kjører stadig mer. Til slutt blir de en del av transportsentralen. Det er viktig for kundene at vi har erfarne sjåfører som både er lokalkjente og som kan kommunisere med andre.

Stor bredde

Transportsentralen Indre Østfold har et stort utvalg tippbiler med hengere. De utfører de fleste typer tippoppdrag - fra enkle gruslass til store anleggsjobber. De disponerer også flere kranbiler med ulik kapasitet opp til 28 tonnmeter og ulike typer gravemaskiner fra 8 tonn til 30 tonn.

Sentralen har budbiler både med og uten løftelem. De kan frakte hastevarer hvor som helst og når som helst. Alle skapbilene er utrustet med bakløfter. De trafikkerer Akershus, Oslo og Østfold og har daglig rute mellom Indre Østfold og Oslo.TIØ leier også ut avfallscontainere fra 8-35 kubikkmeter. Disse kan benyttes til transport av avfallsprodukter, flis, bark, gravemasser, sand og singel, maskiner og mye mer.

 

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Rørcompaniet AS i Sarpsborg vinner stadig store anbud i skarp konkurranse med andre tekniske entreprenører.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24