Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

- Vi har lyttet til våre kunder som blant annet ønsker bedre tilgjengelighet, rask respons og serviceinnstilling fra sin bankforbindelse.

Derfor har vi åpnet et nytt bedriftssenter, som vil bidra til det og dessuten være tilgjengelig fra klokken 7 på morgenen helt til midnatt. Kundene vil få hjelp direkte, eller få beskjed om hvordan de går videre. Om kundens rådgiver er opptatt i andre kundemøter, vil bedriftssenteret være tilgjengelig når man trenger rask hjelp i hverdagen, sier Mona S. Magnussen.

Lokal bankledelse

SpareBank 1 har etablert seg som en av de store næringslivsbankene i regionen. Siden fusjonen mellom Halden Sparebank og Rygge-Vaaler Sparebank i 2011 har banken rustet seg og er nå godt rigget til å håndtere både små og store næringslivskunder. Med betjeningskonseptet PRO vil bedriftskundene få tilgang til relevante bank, forsikring og pensjonstjenester. I tillegg vil de gjennom deltakelse på blant annet frokostmøter og faglig påfyll i regi av BI få anledning til å bygge nettverk i det lokale næringslivet.

- Vår store fordel er at vi har konsernledelsen på plass i Østfold, og veien til beslutninger er derfor kort. I tillegg kjenner banken lokalmarkedet på en annen måte enn mange nasjonale eller internasjonale banker. Det setter oss i stand til å gi gode råd basert på lokalkunnskap og tilstedeværelse, sier banksjef bedriftsmarked Line Karlgren.

Ønsker å gi gode råd

Et kjennetegn for SpareBank 1 Østfold Akershus er at de er pliktige til å gi sitt overskudd tilbake til lokalsamfunnet. Mange næringslivsledere setter pris på slik lokalt engasjement.

- Vår tilstedeværelse gir oss dessuten mulighet til å være sparringspartner for mange kunder. I små og mellomstore bedrifter blir ofte ledere sittende alene med viktige vurderinger. Da kan det være stor hjelp i å kunne rådføre seg med en bank som kjenner både marked og konkurrenter i nærmiljøet, sier Karlgren.

Størrelsen ikke viktig

SpareBank 1 er offensiv og vinner stadig nye kunder i kamp med de store konkurrentene.

- Vi er interessert i både store og små kunder. Alle er viktige for oss og vil få samme gode behandling. For småbedriftene er det viktig å føle at de blir både sett og hørt, og dialog og rådgivning er vi flinke til. 

Bedriftsenteret når du på telefon 05770 eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

Fikk du med deg denne?

TimePlan gir store besparelser for næringslivet, og brukes i bedrifter med fra 10 til 13 000 ansatte.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24