Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

- Regnskap skal være morsomt både for regnskapsfører og kunden, sier de tre partnerne i Bookkeeper i Fredrikstad Petter M. Jacobsen, Christian Theodorsen og Morten Jensen.

Få oppfatter vel en naturlig kobling mellom ordene morsomt og regnskap, men de tre hevder å kunne gjøre noe med det. Ikke minst når de nå kan tilby sine kunder den web-baserte løsningen «Min bookkeeper», som representerer fremtiden for en regnskapsbransje i endring. Denne løsningen er lett å manøvrere i og gir deg full oversikt over økonomien i selskapet ditt fra time til time.

Resultatet er at regnskap blir litt morsommere både for deg som driver virksomhet og for regnskapsføreren.

- Vi har stor tro på nye teknologiske løsninger innenfor vår bransje. Vi var på jakt etter en løsning da vi kom i kontakt med Bookkeeper-gruppen i sommer. Her fant vi det vi lette etter, og nå er vi en del av gruppen, sier daglig leder Petter M. Jacobsen i det som mange i Fredrikstad kjenner som PM Regnskap. Nå har de ambisjoner om å vokse og bli en av de store aktørene i regionen.

- Konkurransen blir stadig hardere, og vi må ruste oss for fremtiden med alle endringer som kommer. Det har vært snakk om e-faktura i mange år, men nå er innføringen like rundt hjørnet, også i privat sektor. Den mye omtalte a-ordningen trer i kraft fra nyttår, og her må vi assistere våre kunder slik at overgangen går smertefritt. I årene fremover vil vi oppleve større interesse for råd og bistand til økonomistyring blant annet. Da må vi kunne tilby dette i tillegg til moderne regnskapsløsninger. Vi må kort og godt være fleksible og kunne håndtere alle typer kunder med moderne teknologi og effektive løsninger, sier Christian Theodorsen.

Bookkeeper i Fredrikstad har fra nyttår seks ansatte, men selv om de vokser og har skiftet navn, vil de fortsatt være uformelle og fleksible over kunder i alle bransjer.

- Vi ønsker å bidra til bedre resultater og at våre kunder skal kunne bruke tiden på det de er gode til, sier Petter M. Jacobsen.

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

- Vi gir råd om gode og sikre skyløsninger, sier Geir Dølvik i WLCOM. De benytter Norges sikreste datalagringssenter for sine kunder.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24