Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

- Regnskap skal være morsomt både for regnskapsfører og kunden, sier de tre partnerne i Bookkeeper i Fredrikstad Petter M. Jacobsen, Christian Theodorsen og Morten Jensen.

Få oppfatter vel en naturlig kobling mellom ordene morsomt og regnskap, men de tre hevder å kunne gjøre noe med det. Ikke minst når de nå kan tilby sine kunder den web-baserte løsningen «Min bookkeeper», som representerer fremtiden for en regnskapsbransje i endring. Denne løsningen er lett å manøvrere i og gir deg full oversikt over økonomien i selskapet ditt fra time til time.

Resultatet er at regnskap blir litt morsommere både for deg som driver virksomhet og for regnskapsføreren.

- Vi har stor tro på nye teknologiske løsninger innenfor vår bransje. Vi var på jakt etter en løsning da vi kom i kontakt med Bookkeeper-gruppen i sommer. Her fant vi det vi lette etter, og nå er vi en del av gruppen, sier daglig leder Petter M. Jacobsen i det som mange i Fredrikstad kjenner som PM Regnskap. Nå har de ambisjoner om å vokse og bli en av de store aktørene i regionen.

- Konkurransen blir stadig hardere, og vi må ruste oss for fremtiden med alle endringer som kommer. Det har vært snakk om e-faktura i mange år, men nå er innføringen like rundt hjørnet, også i privat sektor. Den mye omtalte a-ordningen trer i kraft fra nyttår, og her må vi assistere våre kunder slik at overgangen går smertefritt. I årene fremover vil vi oppleve større interesse for råd og bistand til økonomistyring blant annet. Da må vi kunne tilby dette i tillegg til moderne regnskapsløsninger. Vi må kort og godt være fleksible og kunne håndtere alle typer kunder med moderne teknologi og effektive løsninger, sier Christian Theodorsen.

Bookkeeper i Fredrikstad har fra nyttår seks ansatte, men selv om de vokser og har skiftet navn, vil de fortsatt være uformelle og fleksible over kunder i alle bransjer.

- Vi ønsker å bidra til bedre resultater og at våre kunder skal kunne bruke tiden på det de er gode til, sier Petter M. Jacobsen.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

EIDSBERG: Fossens Eftf. kjører ut 1.000 tonn strøsand på en helt vanlig vinterhelg i Østfold.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24