Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Europas mest solgte varebiler heter Renault. Nå øker forhandlerne Jensen & Scheele Auto i Halden, Motorforum i Fredrikstad og Moss To-Takt fokus på næringslivet i Østfold.

De satser mye på å bedre kompetanse innenfor varebilsegmentet. Selv om Renault er markedsledende i Europa er de ikke like store i Norge. Det har først og fremst sammenheng med tilgjengelighet i markedet, som nå bedres, ikke minst i Østfold.

De tre forhandlerne har store forventninger til 2014 når det gjelder varebiler og nyttekjøretøy. Siden det er tilgjengelighet og ikke kvalitet som er utfordringen vet de at de har store muligheter for å lykkes.

Landets første

Jensen & Scheele i åpner i mars 2014 landets første varebilsenter i Halden, der de skal bygge spesiell kompetanse innenfor segmentet. Derfra vil de serve alle kunder i Halden, Sarpsborg og Aremark. Motorforum i Fredrikstad og Moss To-Takt satser også på å utvikle kompetanse for å møte næringslivets behov. Dette er viktige kunder for alle de tre aktørene.

- Våre næringslivskunder vil få enda sterkere fokus enn hittil. De har en rekke ulike krav til sin arbeidsredskap og sine kjøretøyer, og Renault har fleksible løsninger som kan ivareta de fleste ønsker. Vi har dessuten komfortable og holdbare biler som tåler røff behandling og mange mil på veier av ulik kvalitet, sier Kjell Åge Holter (Jensen & Scheele Auto), Geir Melby (Motorforum) og Rolf Utne (Moss To-Takt).

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

- Skygg unna useriøse og billige lysprodukter til bilen din, det kan nemlig bli en kostbar affære.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24