Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Europas mest solgte varebiler heter Renault. Nå øker forhandlerne Jensen & Scheele Auto i Halden, Motorforum i Fredrikstad og Moss To-Takt fokus på næringslivet i Østfold.

De satser mye på å bedre kompetanse innenfor varebilsegmentet. Selv om Renault er markedsledende i Europa er de ikke like store i Norge. Det har først og fremst sammenheng med tilgjengelighet i markedet, som nå bedres, ikke minst i Østfold.

De tre forhandlerne har store forventninger til 2014 når det gjelder varebiler og nyttekjøretøy. Siden det er tilgjengelighet og ikke kvalitet som er utfordringen vet de at de har store muligheter for å lykkes.

Landets første

Jensen & Scheele i åpner i mars 2014 landets første varebilsenter i Halden, der de skal bygge spesiell kompetanse innenfor segmentet. Derfra vil de serve alle kunder i Halden, Sarpsborg og Aremark. Motorforum i Fredrikstad og Moss To-Takt satser også på å utvikle kompetanse for å møte næringslivets behov. Dette er viktige kunder for alle de tre aktørene.

- Våre næringslivskunder vil få enda sterkere fokus enn hittil. De har en rekke ulike krav til sin arbeidsredskap og sine kjøretøyer, og Renault har fleksible løsninger som kan ivareta de fleste ønsker. Vi har dessuten komfortable og holdbare biler som tåler røff behandling og mange mil på veier av ulik kvalitet, sier Kjell Åge Holter (Jensen & Scheele Auto), Geir Melby (Motorforum) og Rolf Utne (Moss To-Takt).

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

Danvik Kurs og Konferansesenter tilbyr lokaler og catering sentralt i Drammen

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24