Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
- Vi må tørre å være offensive og positive, sier daglig leder Jens  Mellquist i VM Sveis og Montering i Moss.

Bedriften omfatter de to tradisjonsrike bedriftene Moss Montering og Vestby Sveis & Industriservice som ble kjøpt og fusjonert av den nye eieren Breivik Holding AS fra Hobøl. Begge skal videreføre sine merkenavn og har vært «samboere» på Årvollskogen et par år allerede og kjenner hverandre godt. Nå skal de utnytte hverandres spesialkompetanse enda tettere enn før, noe som skal komme markedet og kundene til gode. Daglig leder Jens Mellquist ser lyst på fremtiden for den industrirettede virksomheten.

Tre hovedområder

- Vi favner nå så bredt at vi kaller oss totalleverandør for industrikunder, sier Mellquist. Han peker på tre hovedsatsingsområder for bedriften:

  • Byggkonstruksjon
  • Montasje/industri
  • Service
Service i vekst

- Innenfor byggkonstruksjon har vi mange offentlige kunder og er engasjert i mange store prosjekter i Norge, både på operaen for NRK og i regjeringskvartalet i Oslo. Innenfor montasje og industri har vi mange store industrikunder i tillegg til økende mengder vedlikeholdsoppdrag på båter og skip. Når det gjelder serviceavdelingen satser vi litt ekstra på dette område fremover. Vi inngår flerårige serviceavtaler og overtar vedlikeholdsansvaret i en rekke virksomheter. Dette er en avdeling i stor utvikling, og vi ansatte nylig tre nye medarbeidere som alle må være forberedt på kreative løsninger og utrykning med korte frister. Vi kan garantere å være på plass hos kunden maks to timer etter at vi får henvendelsen. Dette gjelder uansett dag og tid på døgnet. Med over 30 ansatte er vi i stand til å holde det gående døgnkontinuerlig dersom akutte behov oppstår, vi har rutiner for slikt, sier Mellquist.

Velger ekspansjon

I årene fremover kan VM Sveis & Montering utvikle seg også utenfor dagens fagområder. Det er markedets krav og behovet kundene til enhver tid har som vil avgjøre det.  Innenfor konsernet er det allerede i dag tilgjengelig både snekkere og elektrikere, noe som øker leveringsdyktigheten og fleksibiliteten ytterligere.

Mellquist sier bedriften velger å være ekspansiv og ansetter gjerne nye medarbeidere når de rette personene dukker opp.

- I løpet av de neste årene vil vi ha organisk vekst innenfor primærområdet som er omfattet av sertifiseringen ISO 1090, det vil si fremstilling og montering av byggkonstruksjoner i stål. Økning utover dette vil komme ved å tilby kunden komplette pakker. sier Jens Mellquist.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

I januar åpnet Brubakken sin nye østfoldavdeling tett ved E6 i Råde.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24