Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Quality Hotel & Resort Sarpsborg ble kåret til årets resort, og nå legger hotellet seg i selen for å innfri forventningene.

–At vi ble kåret til årets resort forplikter, det er ikke noe tvil om det. Nå må vi stille enda større krav, men det liker vi, sier Richard Paulsen. Han er direktør for hotellet i Sarpsborg som siden oppstarten har tatt en betydelig posisjon i Østfold og landet.

Stolte

– Vi har høye forventninger selv og vet at også folk har høye forventninger. Vårt hotell er det hotellet i landet med flest innendørsaktiviteter og vi har meget god kapasitet til å ta større grupper. Det betyr at vi er et hotell for mange, og det er vi veldig fornøyd med. Vi ønsker at dette skal være en storstue for hele Østfold og et sted østfoldinger kan være stolte av, sier Paulsen.

Næringslivshotellet

Hotellet på Grålum i Sarpsborg ligger særdeles sentralt til og blir ofte brukt som samlingspunkt for næringslivet.

– Spesielt våre kunder i Follo, Oslo og Akershus synes det er behagelig å kjøre motsatt vei av køen til Oslo. Her får de alle fasiliteter og nok gratis parkeringsplasser, det er viktige elementer når næringslivet skal velge kurs- og konferansehotell. Vårt mål er rett og slett å være best, smiler hotelldirektøren og mener også regionen har mye å by på.

– Sommer som vinter. Det er en rivende utvikling i regionen og naturen gir rom for alle aktiviteter, mener Paulsen.

Internasjonalt kjøkken

Quality Hotel & Resort Sarpsborg er et forholdsvis nytt hotell, men har allerede gjort betydelig endringer for å tilfredsstille kundene. 

– Hotellet har pusset opp alle rom og vi jobber hele tiden med å oppdatere fasiliteter. Kjøkkenet er ett av elementene vi er veldig stolte av. Vi satser på trendy internasjonale matkonsepter, men skal også holde i det lokale. Å tilby det spekteret har vært en suksess. Vi tilbyr også catering og kan servere 1200 gjester samtidig, forteller Paulsen.

Titalls millioner på badeland

Quality Hotel & Resort Sarpsborg har et badeland som benyttes av hele regionen. Det populære anlegget skal nå gjennom en total renovering.

– Badeland er en kjempesuksess og mye brukt. Nå er det på tide å gi det et ansiktsløft. Vi bruker et sted mellom 20 og 30 millioner kroner for å få det tipp topp og før sommeren skal vi reåpne det, forteller Richard Paulsen, som på ingen måte hviler på laurbærene etter «kroningen» av årets resort.

– Nei, her er det bare å gi gass, sier hotelldirektøren.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

BK Logistics samarbeider med en rekke bedrifter.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24