Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Å være lakk- og malingleverandør handler om mer enn å selge varer i spann.

– Vi leverer systemer og løsninger på utfordringer våre kunder har, sier innehaver av Lakkpartner AS i Fredrikstad Lars-Erik Blomfeldt.

Lakkpartner er et forholdsvis nytt aksjeselskap, men har vært lenge i markedet som personlig foretak. Blomfeldt overtok driften 1. april 2014, og salget har økt jevnt og trutt de siste årene. Nå planlegger han ytterligere vekst, spesielt til metallindustrien i Østfold og Follo.

– Jeg drev et verksted i Moss og var kunde i 12 år hos Lakkpartner, men valgte å satse på dette selskapet i stedet da innehaveren ville gi seg. Vi har dermed en klar fordel i vår produktkunnskap, spesielt når gjelder overflatebehandling av tre, sier Blomfeldt. 

Alle like viktige

Lakkpartner AS har sin styrke i produktbredden i tillegg til sluttbrukerkompetansen. De leverer i dag maling og lakkprodukter til bruk på nær sagt alle overflater.

– Vår allsidighet er et kjennetegn. Vi har kunder som bruker våre produkter på tre, metall, betong og plast. Vi er heller ikke større enn at vi setter like mye pris på kundene, enten det er en håndverker som trenger ett spann maling, eller en storkunde  som handler 600 liter om gangen. Alle er like viktige og får samme service hos oss, sier Blomfeldt.

Tre hovedområder
  1. Maling og lakk til trevareprodukter. Både utvendig treverk og treprodukter som skal brukes innendørs. Produsenten AkzoNobel leverer for eksempel all lakk og maling til IKEAS møbelproduksjon, noe som understreker kvaliteten.
  2. Maling og lakk til metall. Her leverer Lakkpartner solide systemer fra en annen verdensledende produsent, International ProtectiveCoatings. De leverer til offshore, kraftproduksjon og stålbygg, men også til mange mindre arbeider over hele fylket.
  3. Pulverlakk. Lakkpartner importerer og leverer lakk fra verdens største produsent, nemlig AkzoNobelPowderCoatings til alle typer pulverlakkering.
Tintex-nettverket

Som Tintex-partner oppretter Lakkpartner AS et nært samarbeid med lokale kunder, som dermed får raskere service og eksperthjelp fra et stort nettverk.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Jotne Mekaniske Verksteder vokser i rekordfart etter et par vanskelige år.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24