Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Med 45 års erfaring og 130 ansatte er Buer Gruppen en av de største og mest kompetente overflateentreprenørene rundt Oslofjorden.

I fjor omsatte de for cirka 220 millioner kroner og hadde en rekke prestisjeprosjekter på ordreblokken. Nå satser de ytterligere på Østfold og ser frem til flere spennende oppdrag.

- Østfold er et interessant marked for oss. Vi har allerede rammeavtale med fylkeskommunen om vedlikehold på de videregående skolene og ser frem til å konkurrere om oppdrag også på de nye skolene som skal bygges de nærmeste årene. Vi har også godt forhold til de store entreprenørene i fylket og har gjort mye arbeid for Østfold Prosjekt AS, som er et av Østfolds største prosjekt- og byggelederfirmaer innenfor bolig. Her har vi rehabilitert flere borettslag, noe vi også har gjort mye av i Oslo, sier leder av kontoret i Østfold, Stian Sollie. Han legger til at de gjerne kommer i kontakt med flere aktører i eiendomsbransjen og byggebransjen i Østfold.

Alltid kapasitet

- Vi har en stor serviceavdeling og har mange, store og faste kunder på service i Oslo. Det ønsker vi oss i Østfold også. Vi lover å leve opp til vårt slagord om at kvalitet lønner seg, sier Sollie.

Buer Gruppen har hele 13 malermestere i tillegg til ingeniør, murermester, to tømrermestere, takstmann og 8 prosjektledere i arbeidsstokken. Sammen med de øvrige ansatte jobber de over hele Oslofjordområdet.

- Vi er en fleksibel og tilpasningsdyktig organisasjon og benytter våre medarbeidere på prosjektene etter behov. Rett «mann» på rett plass er viktig. Det er en av våre styrker som leverandør. Vi har alltid kapasitet til å levere og avbryter aldri et oppdrag uansett årsak. Vi fullfører alltid som avtalt, sier Sollie.

Partnere med kvalitet

Buer Gruppen har nylig etablert Buer Partner, som er under utvikling til å bli en landsdekkende kjede av overflateentreprenører. I Østfold er det foreløpig tradisjonsrike Malermester H.A Johannessen som er partner.

- Ved å bruke en av våre partnere vil kundene alltid være trygge på at de følger våre verdier og leverer kvalitet.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Vinmonopolet valgte Amfi Borg da det skulle etableres et nytt utsalg i Sarpsborg.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24