Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Nå skal Backe Østfold AS i gang med sitt hittil største prosjekt, Værste Brygge i Fredrikstad med en kostnadsramme på 250 millioner kroner.

I samme tidsrom har Backe Østfold dessuten hatt null skader på sine ansatte og i 2014 leverte de attpå til et resultat på 7 prosent til sine eiere. De nådde med andre ord det interne 007-målet for første gang. Oppsiktsvekkende tall i en ofte utsatt bransje. Ikke rart administrerende direktør Håkon Glosli er stolt av organisasjonen og sine ansatte. Backe Østfold har som visjon å være regionens kvalitetsleverandør og har vedtatte verdier som ærlighet, respekt, ansvar og yrkesstolthet. Dette klarer de å leve opp til.

Viktig å unngå feil

Målsettingen om null feil, null skader og et resultat på 7 prosent er fortsatt den samme, og samtlige ansatte har full fokus på kvalitet når de starter byggingen av Værste Brygges første trinn.

- Vi vet det er viktig for byggherren å få overlevert et bygg uten feil og mangler. De blir ofte lei av å purre på ting som ikke fungerer, og det forstår jeg godt. Vi vet selv hvor irriterende det er å kjøpe ny bil, som har feil eller mangler. Da snakker vi om en investering på et par hundre tusen kroner, mens det er snakk om beløp på flere millioner kroner når det gjelder boligkjøp. Skulle bare mangle om ikke alt skulle fungere da, sier Håkon Glosli.

Historisk prosjekt

I 2014 var det bare to av BackeGruppens selskaper som nådde 007-målet. Backe Østfold har fokus på å nå resultater også de kommende årene.

- Vi jobber planlagt og strukturert og snakker mye om feil og skader, spesielt mot slutten av prosjektene. Vi har egen rutiner for kvalitetssikring, da det gjelder å holde fokus på viktige områder, slik at vi også i fremtiden kan levere knallprosjekt og likevel tjene penger, sier Glosli. Han er stolt av at nettopp de skal bygge de nye boligkompleksene på Værste Brygge i Fredrikstad.

- Det er vårt største boligprosjekt noensinne, og går salget av leiligheter etter planen vil de tre enhetene bli bygd løpende. Foruten dette prosjektet har vi god ordrereserve og ser lyst på fremtiden.

Fikk du med deg denne?

DEGERNES: RHJ AS satser enda sterkere på service, ikke minst overfor næringslivskundene.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24