Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Honda- og Citroënforhandleren i Nedre Glomma har strategisk beliggenhet på Råbekken mellom Sarpsborg og Fredrikstad og betjener kunder fra begge byer.

- Vi tar imot kunder fra hele landet, men naturlig nok kommer de fleste fra vårt nærområde, som er Fredrikstad og Hvaler, men siden det ikke er noen Citroën-forhandler i Sarpsborg får vi en rekke henvendelser derfra også. Jeg solgte merket der i mange år før jeg tok over her og har nok tatt med meg en del kunder hit. Det handler ofte om kjemi mellom mennesker når det handler om bilkjøp, sier Karlsen.

Stiller nye krav

Bilkjøperne har endret seg mye de siste årene. Nå er informasjon om alle mulige bilmerker og modeller lett tilgjengelig på nettet, noe som setter sitt preg på kundene når de kommer til butikken.

- Ofte vet de mer om når nye modeller kommer enn vi gjør selv, ler Karlsen. – De siste 4-5 årene har all informasjon som ligger ute også gjort kundene mer prisbevisste enn før. De vet hva konkurrentene tar, de kan priser på ekstrautstyr og så videre. Det stiller litt andre krav til vår egen kompetanse, men det er bare hyggelig. Vi diskuterer oss gjerne fram til en god avtale med kunden.

Lav totalkostnad

BilSenter har 12-13 ulike Citroënmodeller og tre Hondamodeller. Mange av dem er interessante modeller for næringslivet, ikke minst Citroën Berlingo, som i en årrekke har vært mye brukt som mindre håndverkerbiler blant annet. Driftssikkerhet og lav totalkostnad har vært avgjørende for mange.

- I tillegg legger mange vekt på service hos forhandler når de velger firmabiler. Hos oss vet de at vi låner ut gratis bil ved service og at vi generelt tar godt vare på kundene. Vi pleier å si at selgeren selger bil nummer én, mens det er ettermarkedet som selger de neste. Uten god kundepleie kommer man ingen vei, sier Tor M. Karlsen.

Lokalhistorie på nett

BilSenter AS har i dag 15 ansatte og er en bedrift med mye historie. Den ønsker de å ta vare på av egen interesse og for kommende generasjoner. På nettsiden deres kan du blant annet lese om viktige milepæler i bedriftens mer enn 50 år lange virke. Dette er ren lokalhistorie, og trolig er BilSenter landets eldste Citroënforhandler.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Har du besøkt en butikk eller et kontor i det siste er sjansen stor for at du tråkket på en matte fra Stil Tekstilservice AS i Ski.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24