Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Honda- og Citroënforhandleren i Nedre Glomma har strategisk beliggenhet på Råbekken mellom Sarpsborg og Fredrikstad og betjener kunder fra begge byer.

- Vi tar imot kunder fra hele landet, men naturlig nok kommer de fleste fra vårt nærområde, som er Fredrikstad og Hvaler, men siden det ikke er noen Citroën-forhandler i Sarpsborg får vi en rekke henvendelser derfra også. Jeg solgte merket der i mange år før jeg tok over her og har nok tatt med meg en del kunder hit. Det handler ofte om kjemi mellom mennesker når det handler om bilkjøp, sier Karlsen.

Stiller nye krav

Bilkjøperne har endret seg mye de siste årene. Nå er informasjon om alle mulige bilmerker og modeller lett tilgjengelig på nettet, noe som setter sitt preg på kundene når de kommer til butikken.

- Ofte vet de mer om når nye modeller kommer enn vi gjør selv, ler Karlsen. – De siste 4-5 årene har all informasjon som ligger ute også gjort kundene mer prisbevisste enn før. De vet hva konkurrentene tar, de kan priser på ekstrautstyr og så videre. Det stiller litt andre krav til vår egen kompetanse, men det er bare hyggelig. Vi diskuterer oss gjerne fram til en god avtale med kunden.

Lav totalkostnad

BilSenter har 12-13 ulike Citroënmodeller og tre Hondamodeller. Mange av dem er interessante modeller for næringslivet, ikke minst Citroën Berlingo, som i en årrekke har vært mye brukt som mindre håndverkerbiler blant annet. Driftssikkerhet og lav totalkostnad har vært avgjørende for mange.

- I tillegg legger mange vekt på service hos forhandler når de velger firmabiler. Hos oss vet de at vi låner ut gratis bil ved service og at vi generelt tar godt vare på kundene. Vi pleier å si at selgeren selger bil nummer én, mens det er ettermarkedet som selger de neste. Uten god kundepleie kommer man ingen vei, sier Tor M. Karlsen.

Lokalhistorie på nett

BilSenter AS har i dag 15 ansatte og er en bedrift med mye historie. Den ønsker de å ta vare på av egen interesse og for kommende generasjoner. På nettsiden deres kan du blant annet lese om viktige milepæler i bedriftens mer enn 50 år lange virke. Dette er ren lokalhistorie, og trolig er BilSenter landets eldste Citroënforhandler.

Fikk du med deg denne?

MOSS: Fra nyttår etablerer Volvat Bedrift en ny avdeling i Lilleeng Helsepark i Moss.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24