Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Hittil har Brakettcompagniet AS solgt mer enn 175 000 enheter av universalbraketten, som er utviklet i Tomter, til blant andre Veidekke.

- Vi produserer to typer braketter, forteller gründer og eier av selskapet Geir Nagel Knudsen. Han er egentlig blikkenslager, men fikk ideen om en slik brakett sammen med et par kolleger for mer enn 10 år siden. Bakgrunnen for ideen var problemene med å sette opp spikerslag i tre, på stålstendervegger. Universalbraketten løser alle utfordringene rundt dette og er svært enkelt å montere. Veidekke er blant de som har oppdaget fordelene og sparer nå mye tid på å bruke braketten fra Tomter.

Tåler mye- Dessuten er den holdbar og tåler store belastninger. Braketten er selvfølgelig godkjent av NBI (Norges Byggforskningsinstitutt) og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra byggmestere som har brukt den, sier Nagel Knudsen.

Braketten er fleksibel og kan brukes selv om avstanden mellom stendere er ulik (fra 45 til 60 cm), eller ikke er helt nøyaktig over alt. Braketten bygger kun 15mm noe som er en stor fordel når det gjelder isolasjon og rørgjennomføringer i veggen.  Braketten kan brukes enkeltvis eller fortløpende.

Rørleggerbrakett

Braketten blir også produsert i en rørleggerversjon. Denne er tilpasset innfelling og gjør det mye enklere for rørleggere som skal montere armaturbokser i vegg. Denne braketten selges gjennom grossisten Armaturjonsson  AS. Hittil har Brakettcompagniet solgt 16 000 enheter i året av denne spesialbraketten, som også passer godt til el-bokser.

Lager på Skedsmokorset

- Alle står fritt til å kjøpe det vanlige spikerslaget. Vi har lager på Skedsmokorset og normal leveringstid er 1-2 dager på Østlandsområdet. Brakettene kommer i 10-pakninger på pall, hvor en pall inneholder 1050 enheter. Men vi deler gjerne opp og sender fra 10 stykk og oppover, sier Geir Nagel Knudsen.

Han legger til Brakettcompagniet også leverer spesialbraketter på bestilling.

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Eidsberg Sparebank er på offensiven og noterer hele tiden nye bedriftskunder på listen.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24