Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

- Vi vil gå nye veier og har en plan for hvordan vi skal vokse. Det sier daglig leder Ann Rita Listerud og HR-ansvarlig Linda Torgersen i Financial Services AS i Moss.

Hos dem er planlegging av vekst en helt naturlig del av hverdagen. Byrået har lyst til å utvide driften og har en plan for hvordan de skal gjennomføre det. Fra kontoret i Moss betjener de mellomstore og store kunder i Oslo, Akershus og Østfold. Det har de tenkt å fortsette med.

På et annet nivå

- Målgruppen vår omsetter for 10 millioner kroner og oppover. Vi vet at mange byråer satser på småbedriftene, men vi har lyst til å være annerledes. Vi ønsker å tilby våre tjenester ute hos kunden, der vi får tett kontakt og kan samarbeide på et helt annet nivå enn hvis vi kjører regnskap på tradisjonelt vis. Ved å reise ut til kunden får vi en helt annen kjennskap til virksomheten og kan dermed yte bedre service og gi mer kvalifiserte råd, hvis det er ønskelig. For å få til dette bør kundene ha en viss størrelse, sier Ann Rita Listerud.

Kunden sparer

Financial Services er et forholdsvis ferskt byrå, som startet på Nesodden i 2009. Siden den gang har de vokst jevnt og trutt og har i dag åtte ansatte ved hovedkontoret i Moss og ytterligere fire ved avdelingskontoret i Oslo.

- Vi har ikke brukt store ressurser på markedsføring, men har vokst ved å gjøre en god jobb og dermed bli anbefalt til andre. Vi tror kundene setter pris på vår fleksibilitet og at vi er tilpasningsdyktige med tanke på kundens egne systemer. Ved å bruke våre tjenester sparer ofte kunden inn en stilling og får ved behov tilgang til våre elektroniske systemer, sier Linda Torgersen.

Krav til ansatte

Det er kamp om den beste kompetansen også i regnskapsbransjen.

- Vi merket det når vi søkte etter nye medarbeidere for kort tid siden. Vi fikk en rekke gode søkere, men vi stiller også helt bestemte krav for å kunne jobbe i Financial Services. Våre medarbeidere kan ikke være redde for nye systemer eller for å prate med kundene. Vi skal levere noe annet enn bare tall, og det er viktig at nye medarbeidere passer inn i vår profil, sier Listerud.

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Fornøyde kunder kommer alltid tilbake, heter det. Det er Kontor Konsult i Fredrikstad et godt eksempel på.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24