Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

– Mange av våre kolleger er misunnelige på oss når vi kommer med denne, sier Marcus Sjöblom veed Nexans i Halden. Nylig investerte bedriften i ny transportsykkel fra Saresbike.

Det er haldenbedriften SaresBike som importerer og selger transportsyklene. Nylig åpnet de nytt utsalg i Svinesundsveien, og interessen for denne typen sykler er økende.

- Vi kjøpte den for å kunne flytte tungt utstyr rundt på bedriftsområdet, sier Marcus Sjöblom. – Vi transporterer alt fra fiberutstyr til sveiseapparater og annet tungt. Lastekassen kan ta hele 100 kilo og med elektrisk motor er det enkelt å flytte sakene, sier svensken.

Skreddersyr sykler

- Vi er faktisk landets eneste rendyrkede transportsykkelleverandør med et så bredt utvalg, sier en av innehaverne i SaresBike, Pål Egil Nordli. Han startet selskapet sammen med Dan Winsvold for cirka et år siden. Nå har de levert sykler til en rekke bedrifter i Norge, blant dem Nexans og kjøpesenteret Torvbyen i Fredrikstad, som skal bruke den til å kjøre ut varer med.

- Vi skreddersyr syklene etter kundens behov og leverer dem ferdig dekorerte. Vi har en fast avtale med Gundersens reklame i Sarpsborg, da mange ønsker dekor på lastekassene, sier Dan Winsvold.

Ni ulike merker

Sykkelbedriften som nylig flyttet fra Sarpsborg til Halden har i dag fire ansatte, blant annet to fagutdannete servicemekanikere og montører. De importerer ti ulike merker fra fem land, de fleste fra Danmark og Nederland, som er store på denne typen sykler.

- Vi tilbyr alle typer transportsykler, enten det er til varer eller personer, da gjerne barn. Syklene leveres både med og uten elektrisk hjelpemotor og er svært populære i blant annet barnehager, sier Nordli.

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Fornøyde kunder kommer alltid tilbake, heter det. Det er Kontor Konsult i Fredrikstad et godt eksempel på.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24