Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

– Mange av våre kolleger er misunnelige på oss når vi kommer med denne, sier Marcus Sjöblom veed Nexans i Halden. Nylig investerte bedriften i ny transportsykkel fra Saresbike.

Det er haldenbedriften SaresBike som importerer og selger transportsyklene. Nylig åpnet de nytt utsalg i Svinesundsveien, og interessen for denne typen sykler er økende.

- Vi kjøpte den for å kunne flytte tungt utstyr rundt på bedriftsområdet, sier Marcus Sjöblom. – Vi transporterer alt fra fiberutstyr til sveiseapparater og annet tungt. Lastekassen kan ta hele 100 kilo og med elektrisk motor er det enkelt å flytte sakene, sier svensken.

Skreddersyr sykler

- Vi er faktisk landets eneste rendyrkede transportsykkelleverandør med et så bredt utvalg, sier en av innehaverne i SaresBike, Pål Egil Nordli. Han startet selskapet sammen med Dan Winsvold for cirka et år siden. Nå har de levert sykler til en rekke bedrifter i Norge, blant dem Nexans og kjøpesenteret Torvbyen i Fredrikstad, som skal bruke den til å kjøre ut varer med.

- Vi skreddersyr syklene etter kundens behov og leverer dem ferdig dekorerte. Vi har en fast avtale med Gundersens reklame i Sarpsborg, da mange ønsker dekor på lastekassene, sier Dan Winsvold.

Ni ulike merker

Sykkelbedriften som nylig flyttet fra Sarpsborg til Halden har i dag fire ansatte, blant annet to fagutdannete servicemekanikere og montører. De importerer ti ulike merker fra fem land, de fleste fra Danmark og Nederland, som er store på denne typen sykler.

- Vi tilbyr alle typer transportsykler, enten det er til varer eller personer, da gjerne barn. Syklene leveres både med og uten elektrisk hjelpemotor og er svært populære i blant annet barnehager, sier Nordli.

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

Som en følge av den nye jernbaneforbindelsen til Oslo, vil Ski og Follo-området vokse kraftig de neste årene.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24