Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Storcash på Råbekken i Fredrikstad leverer ut tonnevis med varer til restauranter, gatekjøkken, pizzasjapper og storhusholdning. Fordelen er at man kan handle i små kvanta og slipper varer som ligger og blir ødelagt på eget lager.

Storcash er eide av Norgesgruppen og kaller seg landets største stormarked for næringsdrivende. Her kan nemlig alle med kundekort handle det de trenger av alt fra meierivarer, grønnsaker og kioskvarer til emballasje og non-food. Til og med øl, vin og brennevin selger Storcash, men det betinger skjenkebevilling for å kunne handle alkoholholdige drikkevarer.

Rimeligere

- Bortsett fra det selger vi det vi har til både store og små kunder. Mange er innom her flere ganger daglig for å fylle opp hyllene i kiosken, bensinstasjonen eller pizzarestauranten. Men det er ingenting i veien for å handle her for andre bedrifter. Alle bruker jo kaffe, og fra tid til annen kanskje man trenger mat, frukt og mineralvann til et arrangement. Som regel er det da rimeligere å handle hos oss enn i en vanlig dagligvareforretning, sier daglig leder Per-Arne Gjødalstuen. Han legger til at mange også kjøper gaveesker til jul og andre høytider.

22 000 varelinjer

Storcash har ulikt sammensatt vareutvalg i sine butikker. Dette er tilpasset etterspørsel i området. Det betyr at de tar inn en vare hvis den blir tilstrekkelig etterspurt.

- Vi har cirka 3 000 varelinjer i butikken i dag, men kan skaffe ytterligere 22 000. Det betyr at det neppe finnes produkter vi ikke kan levere på forespørsel, sier Gjødalstuen.

Messe i mai

7. mai kl. 10.00 – 15-00 skal Storcash på Rolvsøy ha en av sine to årlige messer. Per-Arne Gjødalstuen venter rundt 20 utstillere som vil vise nyheter og dele ut smaksprøver i lokalene i Stabburveien.

- Vårmessen pleier å være populær. Det er perfekt tidspunkt for dette, og alle næringsdrivende er velkomne, sier han.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

SKEDSMOKORSET: Sundolitt ringmursystemer gir styrke og holdbarhet. Det gir nye markedsandeler for Brødr. Sunde og Co.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24