Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Ekholt i Moss er et eldre strøk med hovedsakelig eneboliger. Nå satser utbyggerselskapet Dyreveien 100 AS og Hersleth Entreprenør AS på moderne leiligheter med nydelig utsikt over Oslofjorden.

- Jeg hadde kjennskap til Hersleth Entreprenør AS fra tidligere og vet at det er et solid selskap med gode tradisjoner, sier daglig leder Svein Andreassen i Dyreveien 100 AS. Hans selskap har i flere år eid det som på folkemunne i Moss heter «Falken-tomta». Nå ønsket han en likeverdig partner når prosjektet skulle settes ut i livet. Reinert Hersleth syntes prosjektet var så spennende at de valgte å kjøpe seg inn.

Første leilighetsbygg

- «Falken-tomta» er en ganske spesiell tomt på Ekholt, og ifølge de tilbakemeldingene vi så langt har fått, vil dette bli svært populære leiligheter, ikke minst fordi de ligger midt i et område med eneboliger fra 60-tallet. Mange ønsker å selge sine eldre hus og heller skaffe seg leiligheter med mindre vedlikehold og moderne løsninger. Derfor tror vi det blir rift om de beste boligene når de nå er lagt ut for salg, sier Andreassen.

Han har allerede vært i kontakt med en rekke personer som har flagget at de ønsker å kjøpe leilighet på Ekholt.

- Det er jo det første leilighetsbygget i området, så det var litt spennende å sette det i gang, men interessen er upåklagelig.

Gjennomgående terrasse

- Vi regner med byggestart før sommeren, men vi har noe rivearbeid å gjøre før det kan skje. Dessuten skal det graves ut til parkeringshus, sier Reinert Hersleth. Han synes beliggenheten ut mot fjorden er prosjektets store fordel, selv om ikke de lavest beliggende leilighetene får nyte godt av dette.

- Det er vestvendt og solrikt. Dessuten er det gjennomgående terrasse i samtlige leiligheter som mer fra 55 til 100 kvadratmeter. De største har en terrasse på hele 40 kvadratmeter i tillegg. Disse har det vært stor interesse rundt allerede, sier Hersleth.

Lyst og tiltalende

Det blir høy standard på alle enhetene, uavhengig av størrelse. Det er snakk om kvalitetskjøkken, parkett på alle gulv (bortsett fra våtrom), åpne løsninger med lyse og tiltalende arealer og god kvalitet på alle løsninger.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

MOSS: Hos Moss Billakkering er kvinneandelen høy. Alle er arvelig belastet.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24