Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Atea AS i Fredrikstad har flyttet til Værstetorvet og utviklet lokaler som skal være en møteplass for samhandling og godt samarbeid. Spennende fargekombinasjoner, store åpne rom og forskjellige typer sitteplasser møter en i Atea AS sine nye lokaler i Værstetorvet i Fredrikstad.

– Formålet med lokalene er at dette skal være en god møteplass for samhandling og samarbeid. Våre gjester skal like seg her, og de ansatte skal trives, smiler Johan Rolf, avdelingsleder for Atea AS i Østfold.

Spennende beliggenhet

Atea AS er en stor leverandør av IT-infrastruktur, og forløperen var Mercantildata. På verdensbasis omsetter konsernet for 23 milliarder kroner. I Norge er omsetningen på 7 milliarder kroner, og man har 1600 ansatte fordelt på 23 kontorer. I de nye lokalene på Værstetorvet i Fredrikstad jobber 40 ansatte.

– Her får vi en mye mer riktig beliggenhet enn tidligere. Lokalene er sentrumsnære og rett ved høgskolen. Værste er dessuten et spennende prosjekt som vi gjerne vil være en del av.

Sparer tid og miljø

Atea sin største kundegruppe er det offentlige.

– Vi har mange av Østfolds kommuner som kunder, og har en relasjon med alle.

– Vi leverer blant annet videoløsninger som gjør at man kan kommunisere og ha gode og effektive møter uten å måtte reise. På den måten sparer man både tid og ikke minst miljøet. Kundene våre ser at det ikke er så mange reisene som skal droppes før man sparer inn investeringen.

Fornøyde medarbeidere

I tillegg til fornøyde kunder legger også Atea AS mye ressurser i å ha fornøyde medarbeidere.

– Vi har et stort fokus på trivsel, samarbeid og økt kompetanse. Når vi lagde de nye lokalene så ønsket vi en fremtidsrettet arbeidsplass med åpne rom hvor ansatte både kan møtes og samarbeide på en god måte. Det er en viktig del av hverdagen at man kan snakke godt sammen og samhandle, sier Johan Rolf, avdelingsleder for Atea AS i Østfold.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

LOMMEDALEN: Nettbuss AS har egne turavdelinger flere steder i landet.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24