Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Gode tilbakemeldinger for TeamKraft Sør på Mysen. Mestring, glede og fellesskap i fokus.

– For å bygge gode team er det viktig å trene, følge opp, trene og følge opp, og slik fortsetter det, sier Ingar Diskerud, som er eier og gründer av TeamKraft Sør i Mysen.

Firmaer, private grupper, organisasjoner, toppidrettsutøvere, statlige virksomheter,

fylkeskommuner og kommuner finner veien til mer kunnskap om samarbeid hos Ingar og kona Siren Iversen Diskerud på Slettevold gård.

– Hos oss står individet i fokus. Vi får tilbakemeldinger på at vi gode på kombinasjonen av teori og handling. Det er hyggelig å ha gode referanser. Jungeltelegrafen gir den beste markedsføringen, sier Ingar.

24-timers-mennesket

Hos TeamKraft Sør er det ansatt mennesker med bred og allsidig praksis innenfor personal- og krisehåndtering, helse og sosial virksomhet.

– Vi fokuserer på «24-timers-mennesket», og forhold som påvirker oss fysisk og psykisk i rollene vi har som arbeidstakere, kollegaer, ektefeller og foreldre. Døgnet har kun 24 timer, og det er mye vi må forholde oss til. Det er viktig å se hverandre og snakke med hverandre, sier Siren Iversen Diskerud.

Livets skole

Ingar Diskerud har mange års arbeid innenfor spesialenheter i politiet bak seg, og har jobbet mye med forebyggende tiltak for mennesker i utsatte situasjoner.

– Hos oss er «livets skole» viktig. Medarbeiderne i TeamKraft Sør er fra 18 til 81 år. Hver og én har noe å tilføre vårt arbeid, hvor forebygging er en av kjerneverdiene, forteller Ingar Diskerud.

Samarbeider

Slettevold gård huset i sin tid noen av Norges og Europas mestvinnende traverhester, da travkuskmiljøet i Mysen var kjent langt utenfor Norges grenser.

Teambyggingen foregår nå på gården, der det er kurs- og konferanselokaler, hvile- og treningsrom, badstue og en innendørs bålplass få har sett maken til.

TeamKraft Sør legger også aktiviteter til Høitorp fort, Mysenelva, Monaryggen, Trømborgfjella, Fredriksten festning i Halden og Holmenkollen i Oslo. Det samarbeides med hoteller flere steder.

Toppidrett

Foruten bedrifter, NAV, videregående skoler, spesialavdelinger i politiet, forsvaret, private grupper og kommuner, har også hopplandslagene, damelandslaget på ski, herrelandslaget i håndball og eliteserielagene Vålerenga og Stabæk prøvd «TeamKraft-modellen».

– Vi reiser spørsmål rundt den enkeltes evne til å samarbeide, og om det er en felles forståelse for oppgavene i eget team eller arbeidsplass, og for hvordan oppgavene skal løses. Vi henter frem det beste i deg, din bedrift og din organisasjon, sier Ingar Diskerud.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

MYSEN: Arkitektkontoret Arkama as på Mysen jobber med et bredt spekter av oppgaver innenfor arkitektfaget for offentlig og privat sektor.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Sørby Utleie i Spydeberg har vokst fra utleie av én lift til en omsetning på mer enn 30 millioner kroner på 8 år.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24