Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Gode tilbakemeldinger for TeamKraft Sør på Mysen. Mestring, glede og fellesskap i fokus.

– For å bygge gode team er det viktig å trene, følge opp, trene og følge opp, og slik fortsetter det, sier Ingar Diskerud, som er eier og gründer av TeamKraft Sør i Mysen.

Firmaer, private grupper, organisasjoner, toppidrettsutøvere, statlige virksomheter,

fylkeskommuner og kommuner finner veien til mer kunnskap om samarbeid hos Ingar og kona Siren Iversen Diskerud på Slettevold gård.

– Hos oss står individet i fokus. Vi får tilbakemeldinger på at vi gode på kombinasjonen av teori og handling. Det er hyggelig å ha gode referanser. Jungeltelegrafen gir den beste markedsføringen, sier Ingar.

24-timers-mennesket

Hos TeamKraft Sør er det ansatt mennesker med bred og allsidig praksis innenfor personal- og krisehåndtering, helse og sosial virksomhet.

– Vi fokuserer på «24-timers-mennesket», og forhold som påvirker oss fysisk og psykisk i rollene vi har som arbeidstakere, kollegaer, ektefeller og foreldre. Døgnet har kun 24 timer, og det er mye vi må forholde oss til. Det er viktig å se hverandre og snakke med hverandre, sier Siren Iversen Diskerud.

Livets skole

Ingar Diskerud har mange års arbeid innenfor spesialenheter i politiet bak seg, og har jobbet mye med forebyggende tiltak for mennesker i utsatte situasjoner.

– Hos oss er «livets skole» viktig. Medarbeiderne i TeamKraft Sør er fra 18 til 81 år. Hver og én har noe å tilføre vårt arbeid, hvor forebygging er en av kjerneverdiene, forteller Ingar Diskerud.

Samarbeider

Slettevold gård huset i sin tid noen av Norges og Europas mestvinnende traverhester, da travkuskmiljøet i Mysen var kjent langt utenfor Norges grenser.

Teambyggingen foregår nå på gården, der det er kurs- og konferanselokaler, hvile- og treningsrom, badstue og en innendørs bålplass få har sett maken til.

TeamKraft Sør legger også aktiviteter til Høitorp fort, Mysenelva, Monaryggen, Trømborgfjella, Fredriksten festning i Halden og Holmenkollen i Oslo. Det samarbeides med hoteller flere steder.

Toppidrett

Foruten bedrifter, NAV, videregående skoler, spesialavdelinger i politiet, forsvaret, private grupper og kommuner, har også hopplandslagene, damelandslaget på ski, herrelandslaget i håndball og eliteserielagene Vålerenga og Stabæk prøvd «TeamKraft-modellen».

– Vi reiser spørsmål rundt den enkeltes evne til å samarbeide, og om det er en felles forståelse for oppgavene i eget team eller arbeidsplass, og for hvordan oppgavene skal løses. Vi henter frem det beste i deg, din bedrift og din organisasjon, sier Ingar Diskerud.

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Interoptik S. Gangestad med virksomheter i Sarpsborg og Fredrikstad, feirer i år sitt 60-års jubileum.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24