Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
På kort tid har Fortum Charge & Drive vokst fra én til fem ansatte. Kundene strømmer til for å etablere ladestasjoner for el-biler.

Fortum Charge & Drive selger og drifter ladestasjoner til bedrifter og offentlige virksomheter, i tillegg til ladetjenester til elbilister. I dag er det over 10 000 kunder som bruker Fortums ladestasjoner. De har tilgang til 24 timers kundeservice og over 250 ladere rundt og kring i Norge

Enkel etablering

– En ladestasjon bør være aktuelt for alle som har parkeringsplasser for kunder eller ansatte. Stadig flere butikker, hoteller eller kafeer har dette som et godt tilbud til sine kunder. De som har planer om en ladestasjon ved sin virksomhet, kan bare finne en passende plass og sikre seg at det er tilstrekkelig med strøm innen rimelig avstand, så ordner vi resten, sier Jan Haugen Ihle, leder i Fortum Charge & Drive Norge, en del av energiselskapet Fortum.

Fleksible løsninger

Fortum vant nylig et større anbud i regi av Østfold fylkeskommune. Det innebar etablering av over 400 ladestasjoner i mage Østfold og Follo kommuner. Det vil resultere i ladestasjoner ved rådhus, skoler eller de steder kommunene ønsker dette plassert.

– En av grunnene til at stadig flere velger oss som leverandør er vår fleksibilitet når det gjelder betalingsløsninger. Vi tilbyr ulike løsninger avhengig av kundens behov, sier markedsansvarlig Elise Aalberg Thorvaldsen.

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

Backe Østfold overleverte enda et feilfritt bygg, da første trinn av Værste Brygge i Fredrikstad ble ferdigstilt for et par uker siden.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24