Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Andreas Pinnerød smiler fra øre til øre ved bassengkanten på sin tomt med utsikt over Fredrikstad. Han fullroser Borg Bygg og Anlegg for jobben med utearealer og basseng.

Kai-Erik Pedersen (35), Ole-Christian Granholt (34) og Henning Magnus Henriksen (33) har samlet seg mange års erfaring innen betong-, mur- og byggearbeid allerede.

-Vi har alle tre vært innom både PEAB og Skanska, og for rundt et år siden startet vi Borg Bygg og Anlegg (BBA) sammen, sier Pedersen.

De tre har fagbrev i forskaling, i tillegg er en av de tre byggtekniker og en har kranførerkompetanse for tårnkran. De jobber i team eller hver for seg, avhengig av oppgavenes størrelse i Østfold og Follo.

-En jobb utenom det vanlige

BBA er spesialister på betong- og murarbeid, og har høy aktivitet. Først og fremst skyldes den jevne flyten av jobber at de har ord på seg for å være kompetente og grundige, og kontaktnettet er stort.

-Vi annonserer lite, og har kun en gang tatt en jobb via nettstedet mittanbud.no. Det meste går via «jungeltelegrafen» og et omfattende kontaktnett, forteller Granholt.

Jobben med basseng, trimrom og utearealer hjemme hos familien Pinnerød på «Fredrikstads tak» fikk BBA gjennom kontakter.

-Vi la ut en sak på vår facebookside og ble kontaktet av Andreas, som jeg kjenner fra tidligere. Han hadde en fantastisk ide til en uteplass med tilhørende trimrom, teknisk rom og basseng, og vi tente umiddelbart på ideen, sier Granholt.

Borg Bygg og Anlegg har til vanlig mange jobber for private og næringsdrivende, der det stort sett dreier seg om rette vegger, firkantbygg og støping av dekke. 

-Bassengprosjektet har vært en veldig morsom jobb å få være med på, og helt utenom det vanlige, sier Henning Magnus Henriksen.

-Flinke til å finne gode løsninger

Andreas Pinnerød flyttet til eiendommen med utsikt over Fredrikstad for et par år siden, og ideen til å gjøre om på utearealene formet seg gradvis.

-Området her er kupert, og vi ville gjerne finne en optimal løsning. Fra en skisse inne i hodet gikk veien via arkitekt til kommunens byggesaksavdeling. Derfra og ut har dette gått rimelig raskt, forteller Pinnerød.

Tomta ble sprengt ut for basseng, trimrom og teknisk rom (som ligger under betonggulvet på utearealet). BBA startet sitt arbeid 1. april i år.

-Jeg kan ikke få rost Borg Bygg og Anlegg nok.  De har vært veldig løsningsorienterte og gjort jobben her til vår fulle tilfredshet, sier Andreas Pinnerød.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

DRAMMEN: Union Scene i Drammen er et fantastisk konferansested. Her finner du historie, sjel og atmosfære.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24