Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Det er tøff konkurranse i utleiemarkedet for persontransport. Likevel har MT Buss vokst til en betydelig aktør på bare 13 år.

• Bare moderne busser

• 16 – 60 seter

• Kun lokalkjente sjåfører

Fra en forsiktig start i 2002 har selskapet utviklet seg til et mellomstort privateid busselskap med flere enn 20 ansatte. Dag Oppegaard drev den gang to bensinstasjoner, men hadde kjørt buss i studieårene og aldri helt fortrengt tanken om å starte en bussvirksomhet.

- I dag har vi en av landets nyeste bussparker. Gjennomsnittsalderen ligger på 2,5 - 3 år, og vi bytter alltid etter fem år. Det er viktig å ha moderne busser å tilby, både når det gjelder komfort og sikkerhet. Vi har kun lokalkjente sjåfører som kommuniserer med passasjerene og vet hvor de bør stanse og ikke stanse langs veien, forteller innehaver og daglig leder Dag Oppegaard.

Nye lokaler

Selskapets første kunde var Statoil, et resultat av et godt utviklet nettverk etter mange år med bensinstasjoner i Oslo og Moss. I dag har MT Buss avtaler med Østfold fylkeskommune, NSBs buss-for-tog, Cruisebåtene og en rekke bedrifter.

I 2012 flyttet selskapet inn i nye moderne lokaler i Son. Her er det i tillegg til administrasjon, verksted og vaskehall for bussene.

Business-buss

Flere bedrifter ønsker i dag flere tekniske løsninger om bord i bussene de leier. MT Buss har derfor investert i en business-buss med alt utstyr, fra gratis trådløst nett, sittegrupper og AV-utstyr.

- Vi har plass til 17 personer i gruppene som også har 220 volts strømuttak. Dette er en velegnet buss for grupper som vil jobbe mens de er underveis, sier Oppegaard.

Åpnet MECA-verksted

I år valgte MT Buss å åpne bilverksted i lokalene i Son. Gjennom merkenavnet MECA kan de nå tilby alt fra EU-kontroller til de fleste typer reparasjoner på alle bilmerker.

- Alle biler opp til 7,5 tonn tar vi imot i det som nå er det eneste frie bilverkstedet i Son, sier Dag Oppegaard.

Fikk du med deg denne?

Quality i Sarpsborg ble kåret til årets resort, og legger seg i selen for å innfri forventningene.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24