Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

TimePlan® er et effektivt, fleksibelt og brukervennlig verktøy for Arbeidstidsplanlegging, Tidsregistrering og HR-Administrasjon. 

-Systemet er enkelt å etablere, lett å bruke og tilpasset bedriftens egne behov, forteller Jørn Fjeldvik, daglig leder i Datatjenesten i Halden. Halden-firmaet har i fem år vært eneforhandler for TimePlan i Norge, som foruten stor suksess i Norden, også har solid fotfeste i 19 europeiske land.

-Over 400 bedrifter bruker TimePlan, sier Daniel Hansson - en av de to hos Datatjenesten, med TimePlan som spesialitet. I Norge er blant annet hotellkjeden Nordic Choice, Scandic-hotellene, Jysk, Bauhaus, Expert, SparKjøp, og flere Halden-bedrifter TimePlan-brukere.

Stor spennvidde

TimePlan har enorm brukerfleksibilitet, og benyttes i firmaer med fra 10 ansatte til 13 000 ansatte.

-Med programmet er bedriftene sikret rett bemanning på rett tid, sier Fjeldvik.

TimePlan bidrar til å redusere lønnskostnadene med effektive rutiner og god planlegging. Programmets modul for Tidsregistrering - der ansattes lønnsavtale og kontrakt ligger i bunnen, gir optimal oversikt for arbeidsgiver.

-Bedriftene får med TimePlan en enkel og fleksibel løsning for planlegging av arbeidstider og fravær, og man vet eksakt hvem av de ansatte som er tilgjengelige, sier Christine Gjersøe – som har programmet som spesialområde. Hun forteller at Datatjenesten følger opp etableringen av TimePlan steg for steg, og hjelper bedriftene i gang med alle forhold knyttet til programvare, bruk og vedlikehold.

Enorme besparelser

Manuell lønnshåndtering oppleves som komplisert i en del bedrifter. Via TimePlan fores bedriftenes lønnssystemer med opplysninger, og man unngår dobbelføring. 

-Vi hjelper også bedrifter med å føre lønn. Dette er tjeneste i vekst for oss, sier Fjeldvik.

HR-administrasjon (Human Resources) er en viktig faktor i TimePlan-programmet, med statistikker for blant annet medarbeidersammensetning, omsetningshastighet og fraværsanalyser.

-Adgang til arbeidsplaner, som gjør det enkelt for ansatte å foreta vaktbytte er sikret i TimePlans medarbeiderportal. En app til iPhone- og Android mobiltelefoner sørger for dette, sier Christine Gjersøe.

«Store nok til å levere, små nok til å bry oss»

Mottoet hos bedriftssenteret Datatjenesten og Telehuset i Halden har forankring i selskapets 33 år lange historie som leverandør av administrative, PC-baserte IT-løsninger, og service i tilknytning til dette. Kompetansen spenner over et vidt område. Datatjenesten er store på leveranser av Visma-produkter inklusive serverdrift, og målgruppen er små og mellomstore bedrifter. Datatjenesten tilbyr sammen med Telehuset Halden kundene solid kompetanse som totalleverandør av it- og telefonitjenester.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

KONGSBERG: Som medlem av MPS Micropaint-kjeden kan Kongsberg Bilskade tilby deg svært lave priser på småreparasjoner.

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKSJON
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALG
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES BLADENE
issuu.com/b2b24