Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Bilskadesenteret Østfold AS på Slitu var pilotbedrift for Møller Gruppen og ble første sertifiserte skadespesialist som frittstående verksted. Det har kundene også satt pris på.

- MøllerGruppen er en forholdsvis streng organisasjon og har helt klare rutiner på alt de gjør. Siden Erling Rød AS er en av våre hovedeiere ble vi plukket til å være pilot i dette prosjektet. Vi er ganske stolte av å ha vært med på å sette strukturen for hvordan andre bilskadeverksteder i landet skal se ut og organiseres. Dette handler nemlig om å sette ting i system og blir mer profesjonelle i alle ledd. Vi har ikke innført mye nytt når det gjelder det konkrete arbeidet som blir utført, men vi har blitt bedre på alt fra planlegging til kundebehandling. Det har resultert i kraftig økt omsetning for vår del, sier daglig leder Jan Åge Hellesjø ved Bilskadesenteret Østfold AS.

Gode rutiner

Det omfattende prosjektet ble satt i gang 20 november for to år siden. MøllerGruppen er svært profesjonell når det gjelder gjennomføringen av dette, og fikk med seg de ansatte på Slitu fra første dag.

- Nå har vi vært sertifiserte i ett år allerede, og både ansatte og kunder er fornøyde. Det har vært en kjempepositiv opplevelse, og bedriften tjener mer penger enn før. Forsikringsselskapene, som er våre kunder, ser verdien i en slik sertifisering og vi får derfor flere blir inn til oss en før. De setter pris på at vi kjenner alt fra ulike ståltyper, slik at vi kan foreta korrekte inngrep, til våre gode arbeidsrutiner som sparer alle for tid og penger, sier Hellesjø.

Kvalitetsdokument

Verksteder «Skadespesialist» er en merkevare eiet av Volkswagen AG og konseptet er en kvalitetsstandard for skadereparasjon av VW. For å bruke merket må verkstedene dokumentere høy kvalitet og standard gjennom årlig revisjon. Etter reparasjoner blir det alltid utstedt et kvalitetsdokument for reparasjon utført på hver enkelt bil.

Faktaramme:

Bilskadesenteret Østfold AS er et samarbeidsprosjekt mellom bilforhandlerne:

• Erling Rød

• Askim Auto 

• Osloveien Bil 

• Toyota Ramstad Bil 

Aktørene eier like store deler av bedriften og representerer sammen 50 prosent av markedet i Indre Østfold. Bedriften består av oppretteravdeling og lakkavdeling, inklusiv plastreparasjons- og Smart paint-avdeling. De server merkene VW, Toyota, Mazda, Skoda, Suzuki, Hyundai, Opel, Audi, Renault, Kia, Isuzu og Volvo.

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Rånås i Eidsberg har økende etterspørsel innen offshore og har hatt en god utvikling de siste årene.

Siste fra Romerike

OSLO: For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere 5 Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24