Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Alarm- og kommunikasjonsselskapet Curacom i Vestbyventer økt aktivitet, når kommunene satser på utbygging av velferdsteknologi.

- Vår hovedvirksomhet er import og distribusjon av alarm- og kommunikasjonsløsninger til helse- og omsorgssektoren, kriminalomsorgen og annen privat og offentlig virksomhet. Vi har kunder fra Finnmark i nord og nedover, sier Jan Thore Svendsen hos Curacom.

Bedriften står for prosjektering og utarbeidelse av løsningsforslag for alle typer kunder, og leveranser skjer via lokale installatører.

-Vi er en nisjebedrift. I 2012 og 2013 hadde vi begge år en omsetningsvekst på 30 prosent. I fjor omsatte vi for 14 millioner kroner, sier Svendsen.

-Mye penger å spare

«Velferdsteknologi» er et samlebegrep for tekniske løsninger for økt sikkerhet, trygghet og bedret livskvalitet for mottakere av omsorgstjenester. 

-Kommunene satser på velferdsteknologi. Det er mye penger å spare ved å gjøre de riktige tingene. Det å jobbe smartere betyr ikke at man må jobbe mer, sier Svendsen.

Pasientvarslingsanlegg, sykesignalanlegg, trådløse telefonsystemer, overfallsalarmanlegg, personalarmsystemer, personsøkeranlegg og callinganlegg er i Curacoms «varebeholdning». Foruten å skreddersy moderne anlegg sørger Curacom også for å holde eldre anlegg i drift.

-Våre applikasjoner bidrar til at målet om økt sikkerhet, trygghet og livskvalitet oppnås, og samtidig sikres personalet en enklere hverdag, sier Svendsen.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

OSLO: - Det har blitt sagt mye tvilsomt rundt endringen av kassasystemloven, mener daglig leder Øivind Ødegaard i H. Ødegaards & co AS i Oslo.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24