Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Alarm- og kommunikasjonsselskapet Curacom i Vestbyventer økt aktivitet, når kommunene satser på utbygging av velferdsteknologi.

- Vår hovedvirksomhet er import og distribusjon av alarm- og kommunikasjonsløsninger til helse- og omsorgssektoren, kriminalomsorgen og annen privat og offentlig virksomhet. Vi har kunder fra Finnmark i nord og nedover, sier Jan Thore Svendsen hos Curacom.

Bedriften står for prosjektering og utarbeidelse av løsningsforslag for alle typer kunder, og leveranser skjer via lokale installatører.

-Vi er en nisjebedrift. I 2012 og 2013 hadde vi begge år en omsetningsvekst på 30 prosent. I fjor omsatte vi for 14 millioner kroner, sier Svendsen.

-Mye penger å spare

«Velferdsteknologi» er et samlebegrep for tekniske løsninger for økt sikkerhet, trygghet og bedret livskvalitet for mottakere av omsorgstjenester. 

-Kommunene satser på velferdsteknologi. Det er mye penger å spare ved å gjøre de riktige tingene. Det å jobbe smartere betyr ikke at man må jobbe mer, sier Svendsen.

Pasientvarslingsanlegg, sykesignalanlegg, trådløse telefonsystemer, overfallsalarmanlegg, personalarmsystemer, personsøkeranlegg og callinganlegg er i Curacoms «varebeholdning». Foruten å skreddersy moderne anlegg sørger Curacom også for å holde eldre anlegg i drift.

-Våre applikasjoner bidrar til at målet om økt sikkerhet, trygghet og livskvalitet oppnås, og samtidig sikres personalet en enklere hverdag, sier Svendsen.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

1. april 2017 flytter Frydenbø Industri AS ut av sine eksisterende lokaler på Skedsmokorset og inn i et nytt næringsbygg på Ausenfjellet Industriområde i Frogner.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24