Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
HRG/Bennett Østfold sender en rekke av Østfold og Follos bedrifter verden rundt hvert eneste år. Regionens største operatør innenfor næringslivsreiser kjenner de fleste reisemål og har spisskompetanse på forretningsreiser.

Tradisjonelle reisebyråer har hatt det stritt de siste årene, da de fleste av oss begynte å handle reiser og ferier på nett. Men HRG/Bennett Østfold har fortsatt et godt grep på sine kunder, som blir stadig flere, ikke minst innenfor næringsliv. Sammen med søsterselskapet Temareiser omsetter Fredrikstad-selskapet reiser og relaterte tjenester for 85 millioner kroner, hvorav næringslivskunder står for mellom 40 og 45 millioner kroner. Nå merker de økende interesse, ikke minst fra Follo-regionen.

Lavere totalpris

- Det er en rivende utvikling i Follo, og noe av dette forplanter seg videre til Østfold. Vi merker også dette og retter nå et større fokus mot kunder i den regionen. Vi har allerede 150 faste bedrifter i vår kundeportefølje, men har kapasitet til enda flere. Mange setter fortsatt pris på å kunne bestille en reise uten å måtte lete opp fordelaktige billetter og rimelige hotellrom. Vi kan alt om dette og resultatet av vår kompetanse kan ofte bli en lavere totalpris for kunden. Vi har også forhåndsbestilte rom på en lang rekke hoteller, slik at man er sikret plass der man ønsker å bo og ikke blir nødt til å lete opp hoteller andre steder, sier daglig leder og eier Wiggo Andersen i HRG/Bennett Østfold.

Lokal forankring

Selv om HRG/Bennett Østfold også har de store lokale bedriftene som kunder, viser de mange små også stor interesse for byråets tjenester. Reisebyrået har kunder fra hele Østfold og har stor fordel av sin lokale forankring og kjennskap til regionens næringsliv.

- Mange gir uttrykk for at de føler en trygghet ved å bruke et byrå som vårt, framfor å organisere alt på egen hånd. Vi er selvfølgelig medlem av Reisegarantifondet, noe som også kan bli viktig om det skulle skje noe uforutsett, sier Andersen.

Bedrifter på tur

Mange bedrifter tar i dag med seg både kunder og ansatte til ulike arrangementer i utlandet. HRG/Bennett Østfold har oversikt og kan komme med gode forslag til de som går med slike planer. Det kan dreie seg om markering av et jubileum, besøk på en internasjonal messe eller kanskje et kurs for ansatte.

Annonse - Ørakonferansen 2017

 

Mer info og påmelding - klikk her!

Det nærmer seg Øra-konferansen 2017. Er du opptatt av gjenvinning, gjenbruk av ressurser og det som kalles sirkulær økonomi bør du få med deg denne konferansen.

Informasjon og påmelding - klikk her!

Fikk du med deg denne?

På grunn av utfordrende grunnforhold ble byggestarten for det nye Storcash-bygget i Kobbervikdalen utsatt i fem uker.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

JESSHEIM: Rett Bemanning Romerike er byrået som satser på kvalitet.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24