Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
HSS Tilhengersenter på Mysen er en av de som har «alt». Ikke bare 250 ulike modeller av tilhengere, men også ATV-er, joller, påhengsmotorer, våpen og annet jaktutstyr. Det er lett å bli tilhenger av en slik butikk.

Butikken kan se relativt beskjeden ut med et nøkternt inngangsparti i et helt vanlig næringslokale ved Ramstadkrysset. Men tilhengere på rekke og rad utenfor røper at dette er en forhandler med stort utvalg og like stor omsetning. Hit kommer nemlig kunder fra store deler av landet når de skal ha en spesialtilpasset tilhenger. Finner de ikke den blant sortimentet på 250 modeller, hvorav 150 er tilpasset profesjonell bruk, tar HSS opp en spesialbestilling og tilpasser utstyret slik kunden ønsker.

Ulike produsenter

- Vi henter tilhengere fra en rekke produsenter i mange ulike deler av Europa. Vi har hengere fra Tsjekkia, England og Sverige blant annet. Ved å handle hos ulike produsenter kan vi velge det beste fra de ulike varekatalogene. På den måten har vi satt sammen vårt sortiment og kan imøtekomme de fleste krav og behov, sier daglig leder Mona Holmbro Engebretsen i HSS Tilhengersenter. Hun understreker kompetansen de ansatte har bygd opp gjennom årene, ikke minst når det gjelder å kartlegge kunden og foreta en behovsanalyse.

- Alle våre ansatte er opptatt av kvalitet i alle ledd. Det kan vi levere til alle bransjer, enten de skal ha en enkel varehenger eller en mannskapsvogn med kontorinnredning, spiserom og toalett. Hos oss vet de at de får kvalitet til riktig pris, sier eier av tilhengersenteret, Kjetil Holteberg.

Nytt jaktsenter

Tilhengere for både privat og profesjonell bruk er bare ett av produktområdene hos HSS Tilhengersenter.

- Vi forhandler for eksempel alt av produkter fra Yamaha, forteller Mona Holmbro Engebretsen. – Vi har ATV’er, påhengsmotorer og mopeder. I tillegg har vi et av markedets største delelager for Yamaha og tilhengere generelt.

Hos HSS kan du i tillegg få båter fra den lokale produsenten Hasle, Pionér-båter fra Cipax eller de holdbare aluminiumsbåtene fra finske Buster.

- Skal du på en tur i villmarka, eller på jakt, kan vi utstyre deg fullt ut, sier Kjetil Holteberg. Du kan komme tomhendt og kjøre herfra med en ATV eller båt på henger, påhengsmotor, ny rifle og nye klær. Her får du alt!

 

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG/MYSEN: Stadig flere velger Eidsberg Sparebank i Sarpsborg som ny bankforbindelse. Samme bank leverer samtidig alle de forsikringsløsninger du trenger.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24