Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
NorBetong er en av Norges ledende leverandører av ferdigbetong. Selskapet har et nettverk av betongfabrikker som dekker de fleste markedene i Sør-Norge. 

-NorBetong har fire fabrikker i Østfold som lager ferdigbetong. Vi er glade for å ligge så tett opp til kundene i vår region, med våre fire fabrikker i Fredrikstad, Halden, Moss og Råde, sier Marianne Rødby, som er regionsjef for NorBetong i Østfold.

NorBetong har bidratt med betong til mange store byggeprosjekter i Østfold og Follo gjennom årene. 

I nyere tid har NorBetong levert betong til byggingen av Sykehuset Østfolds bygg på Kalnes i Sarpsborg som åpnet tidligere i høst, Halden fengsel, til byggearbeider på Nexans kabelfabrikk i Halden, Hansa Borg Bryggerier i Sarpsborg, flerbrukshallen på Lisleby i Fredrikstad, Rygge Ungdomskole, Nye veterinærhøyskolen i Ås, og flere andre store byggeoppdrag i hele regionen. 

-Det er stor fleksibilitet og stor kapasitet hos NorBetong. Vi produserer betongen for deg på ti minutter, hvis du trenger det. Store volumer er noe vi har tradisjon for å kunne håndtere, sier Ketil Westly Agerup.  

NorBetong er kjent for å kunne levere såkalt «Standard FA-betong», som holder en lavere CO2-andel. 

-Vi bruker «Standard FA» i så mye som mulig av all produksjon enten det gjelder noen liter betong til et badegulv, eller et anlegg på 100.000 kvadratmeter, sier Westly Agerup. 

Miljø og bærekraft

Det er vanskelig å tenke seg en verden uten betong, som er et allsidig, holdbart og sterkt byggemateriale i et moderne samfunn. 

-Betong sikrer ytelsen og holdbarheten i infrastruktur som vi er helt avhengige av til daglig, som for eksempel vannforsyning, avløp og renseanlegg, veier, tunneler og kraftverk, sier Thor Bjerge. 

Så godt som alle større bygg hviler på et fundament av betong, og det brukes også betong i større eller mindre grad i andre deler av et byggverk.

Med NorBetongs eksperthjelp kan du også velge betongkvaliteter, som bare kan fremstilles i fabrikk, for eksempel fiberarmert betong, undervannsbetong eller farget betong.

-Som betongprodusent mener vi at betong er et godt miljøvalg i mange konstruksjoner. Det sikrer lang levetid, har lavt vedlikeholdsbehov og kan gi gunstige løsninger, som kan spare energi til kjøling og oppvarming, sier Marianne Rødby. 

 

Les Østfold og Follo

De fem nyeste

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Har du besøkt en butikk eller et kontor i det siste er sjansen stor for at du tråkket på en matte fra Stil Tekstilservice AS i Ski.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24