Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Noe stort er på gang innen området transportsykler. Fra Halden sendes sykler over hele landet.

SaresBike i Halden har totalt 35 modeller ulike transportsykler i sortimentet. Flere bedrifter har valgt å kjøpe sykler med store varekasser foran til transport på eget område, men også til utkjøring av varer til kundene.

- Inne på et industriområde er det små avstander, og våre sykler med romslige lastekasser er en god løsning miljø- og trivselsmessig, sier daglig leder hos SaresBike Pål Egil Nordli.

Fra sine danske leverandører har han fått vite at «noe stort er på gang» innen transportsykkel-området, og det forventes enormt salg både i Danmark og Sverige.

- Også vi her i Norge står foran et vendepunkt. Vi merker økt interesse fra industrien, handels- og servicenæringen. I tillegg har mange privatpersoner handlet sykler hos oss, sier han.

Bygger på bestilling

Blant standardmodellene  finnes det rikelig med bruksmuligheter. SaresBike går heller ikke av veien for å bygge det kunden selv ønsker.

- Vi er i god dialog med kundene våre, og kommer med forslag til spesialløsninger, dersom de ønsker det. Våre sykler har god lasteevne, de er stabile og sikre og de beste syklene i markedet for voksentransport, sier produksjonssjef Rolf Ivar Mikkelsen.

Nyttesykkelmarkedet vokser, og hos SaresBike bygges det blant annet kafèvogner, kjølebokser og kasser for vare- og persontransport.

-Mange næringsdrivende ønsker å profilere seg ved å ha transportsyklene malt i bedriftens egne farger og med logo. Flere og flere synes det er viktig både å være synlige og mobile, forteller Mikkelsen.

Forespørsel fra Svalbard

SaresBike har levert sykler til de fleste landsdelene i Norge. Helt fra Svalbard er det kommet forespørsel.

- Vi har ikke noe problem med å levere, uansett hvor det er i landet via vår avtale med transportselskapet Schenker. Det koster heller ikke all verden å få en skreddersydd og ferdig montert sykkel levert på døra, sier Nordli.

SaresBike presenterer Norges største utvalg av transportsykler, og mange sykler omsettes via netthandel. 

- Våre merker representerer hele spekteret av tilgjengelige sykler i transportsykkel-segmentet, fra de aller rimeligste til de mest avanserte og utstyrte sykler, sier han.

Hos sine danske leverandører opplever SaresBike fra Halden veldig positiv innstilling. 

- Danskene er opptatt av å tilpasse sine sykler til det norske markedet. Vi har innspill, både til utforming og til motorstyrke, som blir lyttet til. Jeg tror transport- og taxisykler blir et veldig viktig framkomstmiddel både for næringslivet og private, sier Nordli.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

Consem Entreprenør AS i Råde er i gang med å gjennomføre noen av sine største kontrakter noensinne.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24