Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Kias Reklame har ambisjoner om å vokse seg til en ledende totalleverandør av reklametjenester og profileringsartikler i regionen.

Gjennom oppkjøp av en grafisk bedrift og en leverandør av profilering har de allerede blitt store på flere områder. I dag er 11 personer ansatt i avdelingen, som har Østfold, Follo og Vestfold som sitt hjemmemarked.

Gode råd

- Når det gjelder maskiner og annet teknisk materiell ligger vi allerede helt i toppen. Mange kunder ønsker bare én leverandør av alt materiell, og nå kan vi levere uansett om det er drops med logo, store bannere eller foliering av biler.  De som ønsker en helhetlig løsning på alt, kan ta kontakt med en av våre rådgivere som vil hjelpe til med en totalløsning. Våre folk har lang erfaring og kan gi gode innspill, sier administrerende direktør Tor Arne Syversen.

Nettbutikk

Kias har mange års erfaring som leverandør av både skilt og bildekor. På dette området er de fortsatt ledende både på kvalitet og pris og har levert fasadeskilt til både ASKO og Moss lufthavn Rygge, blant annet.

Kias Reklame har etablert en egen nettbutikk, der faste kunder får sin egen inngang. Her kan man etablere handlelister og lagre de mest kjøpte produktene. Dermed blir det enkelt å logge seg på og fylle på med det man trenger.

Produktene
 • Skilt og flagg
  Skilt kan leveres i aluminium, akryl, stål eller en kombinasjon av disse. Det er bare å levere kreative ønsker eller forslag, så utfører Kias jobben.

 • Bildekor
  Har du firmabil er det lurt å benytte den gratis reklameplassen du kjører rundt med. Utskåret folie, selvklebende foto? Valget er ditt.

 • Trykksaker
  Kias Reklame leverer både tradisjonell offsettrykk og digitale trykksaker. Kias har både maskiner og kompetanse til å løse de fleste utfordringer. 

 • Firmaprofilering
  Firmaprofilering er en rimelig form for markedsføring, enten du går rundt med firmalogoen på genseren eller du deler ut penner og isskraper.

 • Storformat og roll-ups
  Jobber du i en bransje som har behov for store tegninger kan Kias enkelt printe denne i sin storformatmaskin. De tilbyr også roll-ups, bannere eller såkalte beach flags.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: - Stillesittende arbeid, enten det er bak rattet eller pc-skjermen, kan gi livsstilssykdommer som blant annet Diabetes type 2.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

Randstad har til enhver tid mer enn 1000 ansatte i arbeid i Norge. Fra 18. til 21. oktober kan du treffe noen av dem på stand D05-16 på Bygg Reis Deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24