Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

I 2016 kan Lørenskog Renhold og Service AS feire 30-års jubileum. Samtidig slår bedriften på stortromma og satser i Østfold.

Firmaet med 11 ansatte holder til i Marcus Thranes vei 7 på Lørenskog. Med god service og gode relasjoner til kundene er de på veiene med sine hvite biler.

– Det viktigste er jobben vi gjør ute hos kundene, at de føler de får kvalitet, sier eier Petter Storm-Olsen, som for cirka ti år siden overtok firmaet av sin mor.

Han forteller at de er svært opptatt av å fremstå som et seriøst kvalitetsfirma.

– Det er dessverre en del useriøse aktører i denne bransjen. Derfor er det viktig at vi satser på kvalitet. Vi er opptatt av at kundene alltid skal få den samme renholderen. På den måten blir det større tillit og bedre kommunikasjon. Vi er også opptatt av at de ansatte skal holde et høyt faglig nivå. Derfor sørger vi nå for at en av de ansatte hvert år får dekket kostnadene til fagbrev. Vi ønsker også at de ansatte skal trives slik at vi har en stabil og erfaren stab, sier eieren som understreker at Arbeidstilsynet har godkjent virksomheten.

Det er naturlig nok Lørenskog som er det viktigste markedet for Lørenskog Renhold og Service AS.

– Men vi har også kunder i andre kommuner, som Ski og Vestby. Kundene er hovedsakelig små bedrifter samt borettslag. Mange av dem er langvarige kunder vi har et veldig godt forhold til. Vi har også startet en satsing på hjemmerenhold hos privatkunder. Nå står vi også foran en satsing i Østfold hvor vi ser et stort potensiale, sier Petter Storm-Olsen som ønsker å understreke firmaets soliditet og stabile økonomi.

–  Vi er en av få bedrifter i Norge med trippel A. Det vil si at vi tre år på rad har fått karakteren A på en økonomisk rating.

Fikk du med deg denne?

Østfold Høytrykk i Fredrikstad er blant landets største på høytrykk og industrirengjøring.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24