Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

I 20 år har Clinique Andenæs hatt sitt virke i Moss. Nå er navnet endret til Clinic Strømstad avdeling Moss. Samtidig har den plastikkirurgiske klinikken flyttet inn i flotte moderne lokaler i Lilleng Helsepark.

TrioVing er en av mange store merkevarenavn som er historie i Moss. Bedriftens store anlegg på Høyden er nå bygd om til boliger og helsepark hvor en rekke forskjellige helserelaterte bedrifter har flyttet inn.

En av de som har flyttet inn i Lilleng Helsepark er Clinic Strømstad som i over 10 år har hatt sin virksomhet i Strømstad og som for et par år siden ble eier av gamle Clinique Andenæs i Moss.

Doktor Bo Cederqvist forteller at navnebyttet er ganske så naturlig.

– Vi har samarbeidet med Kjell Andenæs i flere år, og i 2013 kjøpte vi klinikken hans i samband med at han ønsket å pensjonere seg og trappe ned. Når vi nå skulle flytte så passet det bra med navnebytte, sier legen som siden 1997 har jobbet i Østfold.  Svensken var sjef for den plastiske kirurgien ved Sentralsykehuset Østfold i en periode. I 2004 startet han opp Clinic Strømstad i hjembyen. 

Unikt helsemiljø

Forleden var det høytidelig åpning av Lilleng Helsepark selv om en del lokaler fortsatt står ledig og venter på leietakere innen helsesektoren.

– Helseparken blir en perfekt beliggenhet for oss med mange leietakere som alle jobber innen helse og som dermed kan skape et unikt faglig miljø. I tillegg vil området inneholde mange boliger, og på sikt er det også planer om et badeland.

Mer akseptert

Clinic Strømstad i Lilleng Helsepark har fast ansatt personell. I tillegg leier man inn anestesileger på timebasis etter behov. 

– Vi er den største klinikken for plastisk kirurgi i Østfold. Her kan man få kosmetisk kirurgi, hudbehandling og rynkebehandling. Alle store inngrep blir foretatt i narkose med anestesilege tilstede for økt pasientsikkerhet. 

Cederqvist forteller at plastisk kirurgi har blitt mer allment akseptert de siste årene.

– Holdningene har endret seg de siste 10-15 årene. Det er ikke lenger så tabubelagt å kunne si at man har fått utført plastisk kirurgi. Derfor har vi alle kategorier pasienter, i alle aldersgrupper og fra alle typer yrkesgrupper. Vi har hatt pasienter på over 80 år, for man slutter ikke å bry seg om utseendet selv om man blir eldre. Mange synes også det er godt å unne seg ting, og det er god helse i å føle seg vel, smiler legen som pendler til og fra klinikken i Moss fra Strømstad der han fortsatt driver hovedklinikken.

Fikk du med deg denne?

Multiconsult og LINK arkitektur er blant de ledende innen byggprosjektering og arkitektur i Norge, og samarbeider tett til kundenes beste.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NITTEDAL: Miljøvennlige løsninger koster, men hos Green Table fås brukte kvalitetsmøbler til halv pris.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24