Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Ved å bestille hagestue fra Moss Entreprenør AS får du en løsning som holder. De leverer nemlig alt fra du ringer til du flytter inn.

- Det er ikke til å underslå at det finnes billige løsninger å kjøpe på nettet, men da får man et lass materialer og en byggebeskrivelse som ofte ikke er på norsk. Det er viktig å gjøre ting riktig når man skal oppgradere hus og eiendom, og vi leverer aldri en hagestue eller uterom uten å ha vært på befaring, tatt nøyaktige mål og tilpasset stuen til huset. På den måten får man en tett, solid kvalitetsstue som hever prisen på hele eiendommen, sier daglig leder Aage A Borge i Moss Entreprenør AS. Selskapet eier virksomheten Råde Glass som forhandler hagestuene fra svenske Santex.

Møbler fra Talgø

- De fleste som bestiller fra oss velger gjerne en ferdigløsning fra a til å. Det betyr at vi gjør alt av grunnarbeid, inklusive et skikkelig fundament som tåler belastningen og mange års bruk. Vi monterer deretter selve stuen og kan også levere impregnert terrassegulv fra MøreTre, samt innredning og møbler fra Talgø, som vi også er forhandler for.

Støyskjerming

Moss Entreprenør AS har spesialisert seg på støyskjerming langs veier og jernbane. I fjor overleverte de sin hittil største jobb langs riksvei 22 ved Lillestrøm, en jobb til 10 millioner kroner.

Daglig leder og innehaver Aage Andreas Borge etablerte dagens virksomhet i 2005, da han fikk en forespørsel fra Mesta om å bygge støyskjermer. Det førte til store investeringer i blant annet pælemaskiner, som gjør at de kan slå stålfundamenter ned i bakken, fremfor å støpe betongfundamenter på plass. Det er en effektiv løsning.

Store oppdrag

- Etter de første jobbene i 2005 har vi levert støyskjermer over hele landet, blant annet langs E6 fra Moss til svenskegrensen. For 4 år siden hadde vi oppdrag i Narvik, mens vi nå er i gang på Lillehammer. Oftest er det treskjermer som blir benyttet, og materialene henter vi fra MøreTre som vi har et godt samarbeid med. I løpet av våren skal vi også i gang med en større jobb i Ski sentrum, og vi ser lyst på fremtidige oppdrag, selv om vi har konkurrenter å slåss med. Det er fokus på utbygging av infrastruktur, ikke minst ny jernbane gjennom Østfold, og vi vil være med i konkurransen om støyskjerming også her, sier Borge.

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Øyvik Regnskap ble nylig en del av Bookkeeper. De går sammen for å styrke kundene.

Siste fra Romerike

ÅRNES: Kanmer AS på Årnes kan tilby lager med løsningsorientert og kompetent bemanning, god sikkerhet og innendørs lasteramper for semitrailer.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24